4 Ocak 2012 Çarşamba

Bir Elbise Nasıl Dört Mevsim Giyilir?





Elbise/ Dress: Batik
Deri ceket/ leather jacket: İpekyol
Botlar/ Boots: Steve Madden
Çanta/ Clutch: Zara

Kalın kışlık kıyafetlerle aram çok iyi olmadı hiçbir zaman, hep söylüyorum ben yaz kızıyım, yazlık kıyafetlerimle de uzun süre ayrı kalamıyorum çünkü gardrobumun yıldızları onlar. Bu resimlerde de üzerimde yazlık, kısa kollu bir ipek elbise var, bugün dolabımı açınca canım bu elbiseyi giymek istedi. Siyah opak çoraplar ve deri ceketle elbisemi kışa uyarladım. Yazlık elbiseleri kalın opak çoraplar, botlar ve ceketlerle kışın da giymeyi çok seviyorum. Özlediğiniz yazlık elbiseleriniz varsa, çıkarın sakladığınız yerden, yaza daha çok var, yazık değil mi o güzellikleri aylarca bekletmeye? Üzerine benim gibi bir deri ceket ya da bir blazer, üşürüm derseniz kalın örme bir hırka giyin hatta kazak giyip elbisenizi etek gibi de kullanabilirsiniz. Çoraplarınızı ve botlarınızı da giyince, elbisenizi giydiğiniz keyifli Temmuz akşamlarını hatırlamak, anılara dalmak, hüzünlenmek, yaz gelsin artık demek serbest :) Yazlık elbisenize kavuşmanın şerefine bir dondurma da ısmarlamayı unutmayın kendinize:)

Not: Bu deri ceket sezonun başından beri wishlistimdeydi, ama bir türlü kavuşamamıştık, en sonunda bu hafta sevgili blogger arkadaşım papiş style sayesinde kavuştum. Çok uzuuun bir hikayesi var ama şu kadarını söyleyeyim ki bu ceketin  bana ulaşması için çok uğraştı, kendisine teşekkürü borç bilirim, giydikçe hatırlayacağım:) Blogunu hala ziyaret etmeyeniniz varsa bu güzel bloga hemen ışınlanın, Ayvalık'tan gelen rüzgarı hissedeceksiniz:)

I don't like wearing heavy winter clothing like, I am a summer girl and I miss my summer dresses in winter. Today while I was thinking what to wear, I waned to wear this short sleeved, dusk pink silk dress. I combined it with black thights, booties and leather jacket in order to adapt it to winter. If you have summer dresses that you miss, try to wear them with jackets, don't make them wait for months. You may combine them with leather jackets, blazers, chunky cardigans and thights. This will make you remember happy summer nights :)

11 yorum:

Duygu Senyurek dedi ki...

Bende bunu cok yapiyorum ve cok mutluyum:) bi siyah corap bi siyah ceket okdir:) ceketine bayildim:)
khaleesistyle.blogspot.com

joyvemoda dedi ki...

çok tatlı olmuşsun.ben üşüdüğümden pek giyemem kısa kollu kışın :(

NarÇelen dedi ki...

benim de yazlık elbiselerime düşükünlüğüm ve kışın ortasında bunu giyicem ben diye tutturmuşluğum var. Ama Ankaranın soğuduğunda zavallı popocuğum donduktan sonra "elbise mevsiminde güzeldir" felsefesine geçmiş bulunuyorum :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Canııım gerçekten ceket çok güzel bir ceket bunu çok iyi biliyorum sen de biliyorsun:-)) Ve gerçekten sana da çok yakışmış ve elbisenin rengi de harika ve çok şık ve tarz bir outfit çıkarmışsın. Ben ne yaptım ki seni ürünle buluşturdum ve yarı yarıya almanı sağladım:-) İndirimden faydalandın.Sen bundan sonra beğendiğin parçaları bulamadığında bana bir alo de ben yardımcı olurum seve seve:-)) Güzel günlerde giy ve giydikçe beni hatırla:-) Öpüldün canım.Sevgiler...

Trendsum dedi ki...

Harika kombin ;) http://trendsum.blogspot.com/

begum begum huuu dedi ki...

kesinlikle aynı şeyleri düşünüyoruz tatlım elbiselerişn yazı kışı yoktur bende hatta kışlık elbisem yoktur pek bütün elbiselerin üstüne hırka kazak giyilince kışlık olmuyorlar mı zaten :)) çok sevidm kombini ceketini uzun uzun giy :))))


begumyagci.blogspot.com

zeys dedi ki...

clutchına ve pudra rengı o elbısene bayıldımm!!!


http://zeysfashionroom.blogspot.com/

Giz dedi ki...

Tatlım sen İpekyol'u sadece sevmekle kalmıyor en güzel şekilde de taşıyorsun! :) benim çok beğenip bir türlü almaya cesaret edemediğim bu ceket sana çok yakışmış, pudra pembesi ile de ayrı bir şık durmuş canım 4 mevsim şık ve stil sahibi bir görüntü gerçekten! ;)

STYLE M dedi ki...

ceketini cok sevdim ,cikar onu benim olsun ;))
güle güle kullan ;) sevgiler

zühra dedi ki...

Yazının Not kısmına gelinceye kadar "ceket ne kadar güzelmiş, acaba hangi marka" diye düşündüm. Altındaki yazı da aydınlandım. Süper bir ceket.

Fiona loves beautiful things dedi ki...

i love this outfit!
the dress is beautiful