15 Ocak 2012 Pazar

River Island, Geri Dön Geri Dön, Ne Olur Geri Dön

Ne güzel mağazamızdın sen River Island, Türkiye'den gidişin şimdi şimdi daha çok koyuyor, websiteni ara ara ziyaret edip, iç çekiyorum. Hele 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonu kalbimden vurdu beni. Özellikle de ayakkabılar, daha doğrusu sandaletler rüyalarıma girebilir.

River Island closed its shops in Turkey a few years ago,it was one of my favourite brands and I really miss River Island. Last week I visited its website and loved SS 12 collection. What I like most was shoes, specially sandals.


Giyim koleksiyonunda ise gözalıcı neon renkler hakim, özellikle neon sarı, yanık tende çok sevdiğim bu rengi bu yaz ne giydim postlarımda sık sık göreceksiniz.

Neon colors are widely used in the summer collection, I love neon yellow espacially when I get suntanned , you will see this color often in my outfit posts in summer.


Aztec desenli tulum sizce de harika değil mi, topuklularla ve gösterişli bir kolye ya da küpeyle gece, sandaletlerle gündüz sahilde giyilebilir. Neon dantel bir kalem etek ise uzun süredir hayalini kurduğum bir parça, gri sade bir tshirt ile harika olur. Bu renk bir dantel bulup diktirebiliriz de aslında. (İzmir'de bildiği iyi bir terzi olan varsa söylesin lütfen).

Aztec printed romper is so nice, it can be combined with pumps and a statement necklace or earrings at night or with sandals on beach. Neon lace pencil skirts are my new obsession, maybe I can buy neon lace and go to a tailor for this skirt.



Plaka kolyeler sonbahar kış sezonunda çok modaydı, eger bir tane edindiyseniz şanslısınız, yazın da kullanırsınız. Ben malesef bulamadım, görenler, alanlar bu konuda yardımcı olurlarsa çok mutlu olacağım. Ah bi River Island ımız yok ki gidip hemen şu kolyeleri alayım.

Metal collar necklaces were very trendy this season, if you bought one you are very lucky, you will be using it this summer too.

Son bir soru, River Island'ın websitesinden alışveriş edeniniz oldu mu, yurtdışından alışveriş yapmaya korkar olduk, bir de şu 75 euro sınırı var acaba 75 euroluk parçalara bölerek 2 -3 sipariş versem sorunsuz ulaşır mı siparişlerim? Bir yılda 5 kez 75 euroluk alışveriş alışveriş hakkımız var diye okumuştum doğruluğundan emin değilim, bu konuda bilenler hepimizi aydınlatabilir mi, ne yapacağımı şaşırdım çünkü :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

River Island benim de gitmesine çok üzüldüğüm bi markaydı ya neden gitti hiç anlamadım aksesuar cenneti gibiydi:/

Giz dedi ki...

Hehehe, tatlım bu özlemi çok sevdiğim bir şarkı ile ne kadar güzel anlatmışsın :p ben de sık sık giderdim river island'a, önce metrocity'de kapandı, bıkmadan Cevahir'e gittim sonra oradan da çekildi :( webden sipariş vermek istedim ben de ama şimdi Litalar 2. kere takılınca gümrüğe korktum :( kargo şirketi ile de alakalı bir durum takılması, benim ilk defa bu şirkette takıldı canım o yüzden ne desem yalan. Bir dene ama o da çok uğraştırıyor benden söylemesi :/

coco-jelly dedi ki...

kuzum bayadır ortaşlarda yktum bitrlü dönüş yapamadı=) aynı duyguarı paylaşıoruz byılıordm herbir parçasına kocaman öpüyorum canımm sevgiler

Unknown dedi ki...

Ben de geri dönsün çok istiyorum ama malesef biz İzmir'liler için tek şans Asos :)

rebeltakipte dedi ki...

çok güzel parçalar oluyordu ,bende kapanmasına üzülenlerdenim :(

Marcela Gmd dedi ki...

Beautiful post!!
Take a look on my blog and if you like we can follow each other?
You like art and fashion?
Have a nice day!

Besos, desde España, Marcela♥

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Busradkc ben de anlamadım, çok da tutuluyordu :(

Gizcim sanırım deneyeceğim dayanamayıp her riski alarak :)

cocojellym ben de öpuyorum imza toplayıp geri getirtsek ya :)

MEliscim haklsın canım ama çoğu parça asosta da bulunmuyor, hem de şu 75 euro sınırı :(

Rebeltakipte belki bir gün döner diye unut edıyoruz :)

MArcela, si, me gusta el arte y la moda, tambien me gusta tu blog y empezco a seguirlo. Besos desde Turchia :)