19 Mart 2012 Pazartesi

Batik SS12 Lookbook














Bu yaz hazır giyim markalarının koleksiyonlarından en beğendiğim Batik'inki oldu. Batik en favori 2 markamdan biridir, outfit postlarımı takip edenler bunu görebilir zaten, her kombinimde bir parça Batik var neredeyse, gören Batik sponsorum sanır :) Yeni lookbooku görünce hemen sizinle paylaşmak istedim, çünkü o cıvıl cıvıl renkler, o tulumlar, o desenler, hele de maxi elbiseler aklımı başımdan aldı. Pazartesi sendromundaki arakdaşlarıma ithaf ediyorum bu yazımı, bu güzel koleksiyona bakıp, yazın yaklaştığını hatırlayın ve üzerinizdeki depresif havadan kurtulun :) Siz nasıl buldunuz koleksiyonu, yukarıdakiler benim favorilerim, siz de beğendiniz mi, yaz gelirken bu bebeklerden hangilerini almak isterdiniz?

Batik is a Turkish fast fashion brand which I like too much that you can see one piece in almost every outfit post in my blog as if it is my sponsor :) Its ss12 collction is my favourite collection this spring and I choose my favourite items above. Did you like the collection too, which ones are your favourite?

8 yorum:

sihirli süpürgeee dedi ki...

elbiseler süper; ama gittiğim batik mağazalarında genelde burada olan modelleri göremiyorum:((

Stil Direktoru dedi ki...

Batik son 2 sezon cidden aştı modern çizgilerine hayret ettim, sağolsunlar bana da habire hediye yollayıp duruyorlar bir ara gidip ne var ne yok bakmak şart oldu sanki.

What's Next dedi ki...

çok güzel gözüküyor! batik beni şaşırttı desemm :) pembe - mavi - beyaz elbise çok şahane mesela, sonra zebra desenli tulum var, bir de turuncu & pembe çantalar ;) ayy hava bugün çok güzel, yaz geliyor yavaş yavaaşş! :D

Unknown dedi ki...

Çantalara bayıldımmm <3

begum begum huuu dedi ki...

batiği ne kadar sevdiğinin farkındayım bi batik bi İpekyol :) Nasdıl öğrenmişmiyim:) Lookbook çok başarılı gidip kontrol edicem hemen hatta talan edicem:)



begumyagci.blogspot.com

Adsız dedi ki...

batiğin kıyafetlerini bende seviyorum:) bu sezonada bayıldım tulumlar şahane!
sevgiler...

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

sihirli süpürgeee evet hepsı sezon başında gelmıyor parça parca bir kısmının gelmesi yazı bulur, sık sık uğramalı

stil direktörü evet gun gectikçe daha ıyıye gıdıyorlar, sana çok özendım şimdı bana da şu tulumlardan falan hedıye etseler ya :))

What's next evet hava izmirde de çok sıcak ben de hemen yaz moduna girip en renkli lookbooku paylşym dedım:)

Zeps world ben de iki çantadan bırını alacağım da seçemedim

begum begum huu evet canım ya hemen çözmüşsün beni iki favori markam Batik ve İpekyol :)

Aynur duguk tulumların hepsini alasım geldi görünce :)

Kuzununannesi dedi ki...

cok cok cok keyıflı renkler ohhh mıssss..bu sezon gokkusagı gıbı gezecegız:))