31 Mart 2012 Cumartesi

Bir Alışverişkoliğin İtirafları :)

Blogumun ismini bulana kadar çok düşünmüştüm, bir annenin bebeğine isim düşünmesi gibi isim aradım durdum blogu açmaya karar verdikten sonra. Aklıma gelen tüm blog adlarının alınması biraz üzdü beni başta ama sonra birden aklıma Bir Alışverişkoliğin İtirafları geldi ve iyi ki başka bir isim bulmamışım dedim; bana daha uygun bir isim bulamazdım herhalde. İçimde bir alışverişkolik var ve sık sık iktidarı ele geçiriyor, durduramıyorum. Geçen hafta da Bayan Alışverişkolik ortaya çıktı ve beni mağazadan mağazaya sürükledi. İşte son bir haftada aldıklarım, itiraf ediyorum ben iflah olmaz bir alışverişkoliğim :) Şimdiye kadar aldıklarımı blogda pek paylaşmıyordum, en önemli sebebi bunları fotoğraflamak çok zor geliyor bana, bu konuda hiç de alışverişte olduğu gibi becerikli değilim, fotoğraflarda görüyorsunuz zaten :) Bakalım bahar alışverişimi sevecek misiniz:)

My blog's name "Bir Alışverişkoliğin İtirafları" means "Confessions of a Shopaholic" in Turkish. I searched a name for my blog for a long time when I decided to be a blogger, I think this is the name that describes me best, I could not find a more suitable name. There is a shopaholic monster living inside me and she sometimes takes the control and rules. Last week Miss Shopaholic was back in town and I totally lost the control. In each and every spring the same thing happens, she comes and becomes the queen, takes me to shopping malls, consequently I can't help shopping crazily. I usually don't make new in posts, because I am bad at taking photos of items I bought. However, this time I wanted to share you my shopping and tried to take photos. Did you like my new babies??

Uzun zamandır istediğim gibi bir loafer bulamamıştım, Yargıcı'da bunu görünce nasıl sevindim anlatamam:)
I had been looking for a pair of loafers for a long time, at last I could find them :)

Batikten aldığım bu elbisenin desenine, renklerine bayıldım.
I loved the prints and colors of this dress

Bu elbise de Batik'ten, bunu giymek gökkuşağına sarılmak gibi birşey.
Wearing this dress is like wearing a rainbow.

Tulumlar yazın en favori giysilerim oluyor, hem rahat hem de pratik, giy ve çık!
I love wearing jumpsuits in summer, comfortable and easy to combine!

Hala Batik'ten aldıklarımdayız, size önceki postumda Batik'i talan edeceğimi söylemiştim değil mi:) Bu çanta en sıradan kombini bile bir anda canlandırır, tüm havanızı değiştirebilir.
This clutch can change and add color to any outfit

Bu etek de Batik, fotoğrafta görünmüyor ama önünde iki derin yırtmacı var.
This skirt has two slits yet they are not visible in photo.

Bu elbise Machka'dan, çok yakında bir outfit postunda göreceksiniz:)
You will see this dress in an outfit post next week.

Aranan mint jean Rodi'de bulundu, 40 liraya alındı :)
I found mint jeans which I had been looking for for a long time :)

Aranan floral jean ise Zara'da bulundu :)
I finally found floral jeans I want in Zara :)

Bu mercan eteğin iki çok derin yırtmacı var, geçen kıştan beri moda olan şifon eteğe geç de olsa kavuştum, içinde mini bir etek var, Zara'dan tükenmeden alsın benim gibi yırtmaç ve şifon etek sevenler.
This coral skirt is sheer and has two slits, hurry up and go to Zara if you like sheer skirts.

Alışverişi takı almadan bitiremezdim tabi, Tresara'da şahane takılar buldum, etnik takılar, neonlar, tasma kolyeler, kısaca in olan tüm takıları bulabilirsiniz. Neonların rengi fotodakinden çok daha güzel, aldanmayın.
Of course I cannot go back home without jewellery. I found neons, choker necklaces and ethnic jewellery in Tresara.

Not: Çekiliş devam ediyor,,harika bir elbise okuyucularımdan birine gidecek, hala katılmadıysanız tık tık

9 yorum:

Elf in Alphabet dedi ki...

Loafer ve eteklerine bayıldım, elbette daha detaylı görmek için hemen kombin bekliyorum :) Taşlı kolyelerimi neon renklere oje ile boyamış ve canlandırmışken nerdeyse aynılarını görmek çok iyi geldi :)

begum begum huuu dedi ki...

hepsi pek güzeller:) sanada çok yakışıcaklar sen batiki bu kadar övdükten sonra bende talan etcek gibiyim:) harika kımbinlere eşlik edecek harika parçalar bunlar:) Hepsini güle güle kullan hangimizin içinde iktidarı ele geçiren o bayan alışveriş yokki :))) onları sevelim iyi bakalım:)


begumyagci.blogspot.com

What's Next dedi ki...

loaferları sevdim, ben de başka bir rengi için yargıcıya baksam iyi olacak :) tresera'da bu şahanelerden bazılarını görmüştüm ama acelem vardı, alamadım :( bir de o floral zara kot, off süper ;) güle güle kullan hepsini!

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

loafer larına bayıldım çok güzel bende istanbula geldiğimde bakayım bursa da yok maalesef:)) güle güle kullan aldıklarını

Püskülün Belası Olmaya Geldi dedi ki...

bir alışveriş koliğin itirafları adında bir film de var izlemeni tavsiye ederim:)

darkchocolatebrown dedi ki...

güle güle kullan :) ayakkabışara bayıldım!!!

Adsız dedi ki...

güle güle kullanın aldıklarınızı:)kolyelere bayıldım.nerdeki treseradan aldığınızı öğrenebilir miyim?
aslı

Sıla Yılmaz dedi ki...

yeşil ve mercan etek süper.. pantolonlara da bayıldım.. güle güle kullan :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Yoksa benim geçen hafta Pazar İzmirdeki Zara'larda 36 bedenini arayıp da bulamadığım bu floral print pantolonu alan sen misin:)Güle kullan canım .Hepsi çok güzeller. Ben de geçenler de post yapmıştım bununla ilgili.