15 Mart 2012 Perşembe

DIY: Neon Necklace


İşte size dünyanın en kolay kendin yap projesi: Sıkıldığınız taşlı kolyeleri, küpeleri ojelerinizle renklendirmek. Bu yıl neon renkler çok moda, özellikle de aksesuarlarda sık sık karşımıza çıkıyor, ben de bu yüzden neon ojelerim arasından seçim yaptım ama siz daha soft pastel tonlar da kullanabilirsiniz. Aslında benim aklımda çok daha gösterişli, bol taşlı bir kolye vardı, ama ilk denemem için ancak bunu bulabildim. Olsun, neon ojelerim ve ben bekliyoruz, bu yaz renk renk statement kolyeler yapacağım. Haydi önce ojelerinizi, sonra takı kutunuzu kurcalayın, eski takılarınızı bitirince gider Tahtakale'den gösterişli bir iki kolye bulursunuz, onları boyarsınız. Daha fazla ilham için aşağıdaki kolyeleri inceleyebilirsiniz:

The easiest DIY project in the world: Paint your old necklaces and earrings with  your nailpolish. This season neon colors are very trendy, espacially neon accessories are everywhere, why don't you design your own neon jewelry? In fact, I was designing a statement necklace, like the ones below, yet I could find a smaller necklace. No problem, I loved it and I will make a bigger one when I find it. Lets find some old necklaces and choose our favourite colors. For more inspiration, have a look at the necklaces seen below:



 


8 yorum:

Duygu Senyurek dedi ki...

Haika fikir cnm bayildim,bu aralar heryerde bu neon kolyelerden var:) mucks

Süm dedi ki...

Çok şahaneli bir fikirmiş teşekkür ettim paylaşım için, kafamda fikirler oluştu bile:) Peki ojenin kendi fırçasıylamı boyadınn??

birdilimportakal.blogspot.com

minikkus dedi ki...

3. fotograftaki pembe sarılıya bayıldım. kesinlikle denemeliyim. ama daha pastel tonlarda yapmalıyım:))
teşekkürler cicim bu güzel fikir için ^_^

Adsız dedi ki...

Sarıya aşığım diyebilirim. Hepsine bayıldım bende yakın zamanda sarıyla ilgili bir post yapmıştım.=)
http://1k1a.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

This is so cute and so clever!! :)

Stop by sometime, Natalie xo
http://lavagabonddame.blogspot.com/

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Beğenmenize çok sevindim canlar :)

Süm, ben ojenın fırçasını kullndım canım ama aslında daha ince uçlu, uzun saplı bir fırçayla daha rahat ve temiz çalışılabılır, elinde varsa oyle bir fırça onu dene bence

Kuzununannesi dedi ki...

ay supersınnnnn super super..cok tesekkurlerrrrr

Lilith Dilara Soyer dedi ki...

çok güzel olmuş hemen denemeliyim :D