10 Mart 2012 Cumartesi

Have a Colorful Weekend!








Wearing Oxxo skirt, Batik blouse, Zara shoes and bag, Pree Brulee necklace, Massimo Dutti leather jacket

Bu sezon en sevdiğim trendlerden biri asimetrik, yani önü kısa arkası uzun şifon etekler. Şimdiden dolabımda iki tane var. Bu hafta havalar biraz ısınınca hemen giydim, yazı bekleyemedim. Altına da babetlerimi giyerek resmi olarak ilkbahar yaz sezonunu açtım, yaz demek benim için babet demek. Taşlı, süslü babetlerim, pembe şifon eteğim ve en önemlisi İrem'imle pek renkli ve mulu bir cumartesi geçirdim. Zaten böyle pamuk şeker tadında bir kombinle insan kendini nasıl mutlu hissetmez, ben oradan oraya koşuştukça arkamdan pembe bir tül uçuşarak geliyor, pembe bir bulutun içindeymişim gibi, daha ne olsun :) Hepinize benim eteğim gibi şeker pembesi bir haftasonları :)

One of my favourite trends of this season is wearing assymetrical sheer skirts. I have already had two assymetrical skirts in my closet. This week it was a bit warmer and I worn my skirt, I could not wait for summer to wear it. I put on my ballerinas which means spring summer season has started officially for me, summer means wearing ballerinas to me, you cannot imagine how much I love them. I had a very happy and colorful Saturday with my fuschia skirt, ballerinas and Irem, my dear friend. It is impossible not to feel happy in such a cute pink outfit, I felt myself as if I am flying in a pink cloud:) Have a pink weekend like my skirt :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten sezonu açmışsın çok güzel olmuş şeker:)
http://stylish-who.tumblr.com/

Kiymet dedi ki...

Ohhh superolmusun, renkler cok sicak :) etegini cok cok begendim!

İlhami Uyar dedi ki...

çok yakışmış,tebrik ederim,saygılarımla

Adsız dedi ki...

:) renkler şahanee

Unknown dedi ki...

Baharın tüm güzelliğini taşıyan yazdan da esinti getiren bir kombin olmuş :)) hem canlı bir pembe hem de nude kullanımı renkli taşlarla çok doğal bir uyum içerisinde, çok da yakışmış canım, saçlarının uzunluğu ayrıca çok hoş, dreamy bir hava katmış kombine ;)


Michael Kors Cross Body Bag çekilişimize katılmak için;

Michael Kors Cross Body Bag Giveaway

oomph. dedi ki...

beautiful necklace! i love the bright colored stones!

thanks so much for stopping by!
[oomph.]

Rainbow Gatherer dedi ki...

Tam bahar renkleri -super.


http://rainbowgatherer.blogspot.com