28 Mart 2012 Çarşamba

Mint Lemonade







Wearing Zara skirt and shoes, Koton blouse, H&M clutch, Pree Brulee knecklace, Prada Minimal Baroque sunglasses

Geçen günkü mint jean trendinden bahsettiğim yazımda bu renge olan aşkımı anlatmıştım, bu yaz bu rengi çok göreceksiniz, özellikle de benim outfit postlarımda. Lime yani sarının yukarıda gördüğünüz tonu mint ile çok yakışıyor bence, başlığın neden naneli limonata olduğunu anlamışsınızdır :) Dolabımdaki mint parçaları lime, hardal, turkuaz, mercan ve saks mavisi ile kombinleyerek kullanmayı seviyorum, tüm bu renkler mint ile çok iyi anlaşıyor. Mint bu yaz çok moda tamam ama neyle kombinleyerek giysek diye düşünenleriniz varsa, önceliği bu renklere vermenizi öneririm. Klasikten yanaysanız beyaz da kurtarıcı olabilir.

Naneli limonata gibi ağzınızı tatlandıracak, tadı damağınızda kalacak, içinizi ferahlatacak bir bahar geçirmeniz dileğiyle :)

Not: Çekiliş devam ediyor, bir önceki yazımı gözden kaçırmayın derim,harika bir elbise okuyucularımdan birine gidecek, hala katılmadıysanız tık tık

Last week I made a post about mint jeans trend and told you how much I loved this color, you will see mint everywhere this summer, especially in my outfit posts. Lime and mint are two colors that match perfectly, like mojito or mint lemonade :) I like to combine mint with lime, mustard, coral, cobalt blue or turquoise. If you are confused about how to combine mint, I strongly recommend you to try one of these colors. If you don't like too much color, you can prefer white.

16 yorum:

zeys dedi ki...

mıntın en guzel halı bu zara etek bence..cok begendıgım prada gozluklerde gozumden kacmadı. pree brulee dekı seylerı bende cok begenıyorum zevklı secım olmus cnm..

gülümse dedi ki...

şu hastalığı bi atlatsam ben de ilkbaharın dibine vurcam ama nerdeee:))etek de bluz da şahane

Rainbow Gatherer dedi ki...

tek kelimeyle ba-yıl-dım! ayy bu ne güzel bir kombin böyle gercektende limonata gibi olmus, bende bu renkleri kombinnlemeye bayılırım tam benim tarzım olmuş. son 1 ay içinde gördüğüm en güzel kombin bliyormusun-tebrikler cnm :) ama mutlaka aksamları topuklularlada gymelisin bu kombini.

banada beklerim

http://rainbowgatherer.blogspot.com

PINKY FASHION dedi ki...

Bu sarı kazağın çok benzerini bende Stradivarius'tan aldım, bu sezonun patlayan renklerinden biri olduğunu düşünüyorum;)

modarella dedi ki...

Baslik kombinle cok uyumlu olmus valla. Renklerin uyumu super. Mint rengini bu sezon bende cok seviyorum ama ne hangi parcadan edineyim bilemedim henuz.

Grace Happy dedi ki...

canım buaralar tum bloglarda soft renkler gorunc enasıl ıcım acılıyor bılmezsın mukemmel olmus etegıne bayıldım bende promod da o renk saat aldım :)

begum begum huuu dedi ki...

harikasın bahar gelmiş seninle foruma...çok yakışmış renkler bayıldım :) Hele saçlar muhteşem:)


begumyagci.blogspot.com

The Cook Department dedi ki...

Canım hepsine bayıldım ama eteğin beni benden aldı :)))

kamer dedi ki...

çok hoş bi görüntü, yakışmış. Keşke altına topuklu giyseydin. Tabii burda boyun uzun olup olmaması da önemli, boyun kaç acaba

suhuba dedi ki...

Bayıldım renkler ne güzel. Elbise 36 beden uymuyor bana. Alana şimdiden güzel günlerde giymek nasip olur inşallah.

Unknown dedi ki...

çok hoş bir kombin olmuşş :)
Eteğin aynısını bende babetlerimde kombinlemek için hala havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum.

İstanbul hala soğukk :)

rebeltakipte dedi ki...

ne güzel renkler bunlar,birlikte kullandığın parçaların uyumu süper,çok beğendim :)

Wear A Smile! dedi ki...

sarı mint uyumuna bayıldım tatlım, çok güzel seçimler <333

Unknown dedi ki...

Yaz gelmiş oralara tatlım :) mint ile sarının birlikteliği çok fresh ve doğal bir güzelliğe sahip taşlı kolye ve babet ile çok yakışmış canım ;)

DECO☆deniquo dedi ki...

çok güzel olmuş ikisi de çok sevdiğim tonlar diyecektim ki birden.. aa buralar tanıdık.. aa forum.. aaa forum'daki d&r moduna girdim.. yok ankara'da takılan bir zavallı izmirli için aynı karede bu kadar güzel şey çok fazla.. güzel renkler, güzel bir kız, güzel hava, güzel izmir.. :P
tadını çıkart, burası hala soğuhuhuhuuuk! :'(

decodeniquo.blogspot.com

Unknown dedi ki...

sezonun trendi mint eteğin, gerek kesimi ve gerek duruşu ile sana çok yakışmış bitanem....

sevgiler

http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/