26 Mayıs 2012 Cumartesi

Ex Aşka Bir Şans Daha Verilmeli mi?



Çok havalı, süper seksi, onunla dışarı çıktığınızda kızların gözleri hep üzerinde, size de kendinizi son derece çekici hissettiriyor. Bunlar iyi hoş ama  kendinizi onunlayken hiç rahat hissetmiyorsunuz, canınızı acıtıyor, güzelliği uğruna katlanıyorsunuz. Bir yerden sonra canınıza tak ediyor, deli miyim ben kendime bu işkenceyi çektiriyorum, acı çekiyorum diyorsunuz ve hayatınızdan onu tamamen çıkarıyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz onun gibi güzel, belki daha az seksi ama sevimliliğiyle bu eksiği hissettirmeyen, üstelik size kendinizi çok rahat hissettirenlerin de olduğunu görüyorsunuz ve rahat bir nefes alıyorsunuz. Tam mutlu mesut hayatınıza devam ederken ex aşk karşınıza çıkıyor bir yerlerde, tabi başınızı çevirip yolunuza devam ediyorsunuz, bir daha mı asla diyorsunuz, hatta ben bunun neyini beğenmişim, güzel de değilmiş ki diye burun kıvırıyorsunuz. Ama o pes etmiyor her yerde karşınıza çıkıyor, kendini tekrar begendirmek , ilginizi çekmek için ne gerekirse yapıyor ve bunu başarıyor da en sonunda dayanamayıp bir şans veriyorsunuz. Artık onunla aşk yaşamayacağınız ortada, her gün her gün onu çekemezsiniz, ama arkadaş olursunuz, arada bir gece çıkarken size eşlik edebilir, birlikte çok eğlenirdiniz ne de olsa, onunla etrafaki kızlara hava atmak fena olmaz :)

Hayır, aşk ve ilişkiler üzerine yazmaya başlamadım. Hala moda konuşmaya devam ediyoruz, başlık ve yukarıdaki paragraf kafanızı karıştırmasın. Sadece magazin gazeteleri gibi sansasyonel bir başlık olsun dedim, tuzaktı yani :) Gelelim ex aşk meselesine, sadece sivri burun ayakkabılardan bahsediyordum :) Eskiden çok severdim, babetlerim, çizmelerim, topuklularım hepsi sivri burunluydu, evet rahatsızdı, ayaklarımı mahvediyordu ama çok havalılardı katlanıyordum. Sonra modası geçti ben de yuvarlak burunlu ayakkabıları keşfedip, dünya varmış dedim. Babetlerimle aşk yaşarken sivri burun modası geri döndü. Bu sefer çok kararlıydım, bir daha giymeyecektim, bugüne kadar bu trende direndim de ama son zamanlarda her yerde o kadar çok karşıma çıktı ki, tekrar gözüme hoş görünmeye başladı. Bugün Mango'ya girdim, hiç de birşey almak niyetinde değildim ama bu ayakkabılar beni hipnotize etmiş gibi kendine çekti, baktım 30% da indirim var, dayanamadım iki çift birden aldım. Ten rengi herşeyin altına uyardı, üstelik bacakları da uzun gösterirdi, siyah olan ise dolgu topuktu, rahat rahat giyebilirdim, üstelik de ikisi de indirimdeydi, ikisini birden almak için çok bahanem vardı anlayacağınız. Bu küçük sinsi şeytanların tekrar dolabıma akın etmesinden 2'den 4'e derken 10'a çıkmalarından korkuyorum, umarım bu sefer abartmam burada kalırım. Hele sivri burun çizmelere gerçekten tahammülüm yok artık, düz versiyonlarını da pek sevmiyorum, sivri burunlar sadece stiletto olarak güzel bence.

Bunları neyle kombinlemeli derseniz, mini elbiseler, bilekte biten cigarette pantalonlar, harem (havuç kesim) pantalonlar, tulumlar, mini şortlar, floral pantalonlar, asimetrik şifon etekler ilk aklıma gelenler, aslında seçenekler sonsuz diyebilirim, pekçok parçayla iyi geçiniyor bu ayakkabılar, özellikle benim gibi nötr bir renk seçerseniz joker ayakkabınız bunlar olabilir. Siz sivri burun ayakkabıları seviyor musunuz, yoksa benim gibi önyargılı olanlardan mısınız?

It was my ex love, very charming, sexy yet it was a hurting love. No, not ex boyyfiend, I am talking about pointed toe shoes. I used to love them, yet, when they are out, I dscovered ballerinas and I decided not to wear pointed toe shoes never ever anymore. But my ex love turned back and tried to ake my attraction and it became successful. Today I saw them in Mango, threre was 30% discount, so I could not resist anymore, I took my exlove to home :) Do you love them, or do you have concerns like me and try to resist them?

11 yorum:

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Ama eski sivri burun modeller çoook sivriydi anacım. O zaman onlar modaydı hepimiz aldık giydik, bunlar şimdi daha estetikler. Daha kısa burunlu sivriler bunlar:)) O yüzden alınır, 2-4-24 bile olabilir.Aynen ben de aldım. Güle güle kullan.

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Papiş, Evet canım ya ayaklar 42 numara görünüyordu, şimdı burnu surtuldu eski sevgılının, değişmiş, güzelleşmiş oyle dönmüş :)

What's Next dedi ki...

evet yeni sivri burunlar epey hoş görünüyor.. mango'daki modellere ben de sıcak bakıyorum :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

What's next Mangodakiler benim de favorim oldu, hem denedeiğim kadarıyla rahat, hem de şıklar, üstelik ındırımde, almayı düşünuyorsan kaçırma bence;)

Unknown dedi ki...

kesinlikle bir sans verilmesi gerekiyo hatta asik olduk bile hepimiz =D
ben BAYILIYORUMMMM
cok seksiler gercekten!
mango'dan olan ayakkabinin rengine hasta oldum ! *.*

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Want more fashion, kesinlikle bu güzellikler yine hepimizi kendine aşık etti, her kombini tamamlayabilecek bir renk olduğu için çok sevdim ben de

Unknown dedi ki...

Başlık gerçekten çok sansasyonel!:P kesinlikle aynı dertten muzdarip bir insan olarak ne zaman ayağımı sıkan, acıtan hatta şeklini dğeiştiren ayakkabılara tövbe etsem ben de öyle bir modelle karşılaşıyorum ki almamak mümkün olmuyor :) siyah sivri burun ayakkabının wedge olmasını diğerinin de her şeyle harika gidecek rengini çok beğendim güle güle kullan canım ;)))

Tarhon dedi ki...

Harikalar! Bayıldım ayakkabılara :) Güle güle kullan :) Banada beklerim ezgigulbagi.blogspot.com

DİLSHEEN dedi ki...

bence de bi şans daha vermelisin ben şahsen bayıldım :) bu arada bana da beklerim öpüyorum
dilsheen.blogspot.com

Gizem dedi ki...

Güle güle kullan :) benim de siyahın beyazı aklımdaydı. madem indirime de girdi kaçırmamak lazım.

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

BeTwin us malesef moda bize bu işkenceyi seve seve çektiriyor wedgelerle ayaklarım rahat etse en azından :)

Ezgi Gülbağı teşekkurler canım, gelirim tabi :)

Dilsheen umarım iyi değerlendirirler bu şansı canımı yakmazlar :) Gelirim tabi cnım sana da:)

Gizem 95 tl olmuş şu an kaçırma, beyaz da çok guzeldi, yaza uygun ama ben krem de aldığım için bu sıyah olsun dedım :)