25 Mayıs 2012 Cuma

Mango 2012 2013 Fall Winter Lookbook



























Bir önceki postta H&M in sonbahar kış koleksiyonunu paylaştım, Mango da küsmesin diye bugün de sıra onda :) Bu lookbooklara baktıkça sonbaharın gelmesini istiyorum. Biraz maymun iştahlıyım sanırım yazın gelmesini iple çektim bütün kış ama yazdan da yazlık giysilerden de çabuk sıkıldım. Suç bende değil ama moda sektöründe, yok cruise, yok prefall derken mevsimleri karıştırdık, hangi mevsim ne alalı ne giyelim şaşırdık :)

In my last post, I shared H&M fall winter lookbook, now it is Mango's turn. These lookbooks make me impatient for fall, I cannot wait fall to come and wear my boots and coats. In winter I consistently complained about cold weather and missed summer. Yet, I got bored with summer quickly, but it is not my fault, I put the blame on fashion industry which makes us confused with cruise collections, prefall collections :)

5 yorum:

Unknown dedi ki...

blogun harika bir ilham kaynagi !
bide su ilk fotograftaki kombin yani esofman altiyla ceket fikrini bende denicem..
bi arkadasima bahsettim bu niyetimden ve sen iyi misin ? dedi..
ama benim cok hosuma gidiyo..
sen ne düsünüyosun bu outfit hakkinda ?

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Want more fashion, çok teşekkürler ilham verebildiğimi duymak beni çok mutlu etti :) Ben de o outfiti çok begendim, özellikle ilk görsel olarak bunu seçtim. Açıkçası benim de burada görmeden düşünebileceğim bir kombin değildi ama güzel olmuş, neden denemeyelim ki :)

Unknown dedi ki...

Pantolonlarını değil de trikolarını ve elbiselerini çok beğendin Mango'nun ;) özellikle sırttan ilikli bir kazar vardı, şimdiden wishlistime girdi bile! :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

BeTwin US belki de hırkaları ters giyerek aynı görünümü yakalrz :)

tuzvekarabiber / Salt'nPepper dedi ki...

ilk fotoğraftaki deri monta bayıldım, var mı acaba şu anda? gerçi hava çook sıcak, kim deneyecek, ama yine de kalmadan toplamak lazım.. tabi sonbahar koleksiyonu çıktıysa?