4 Mayıs 2012 Cuma

Tatil #6

Tatilde sondan bir önceki gün olması nedeniyle bu fotolarda biraz hüzünlüyüm. Bir hafta tatil yapıyorsun neyine yetmedi Allah gözünü doyursun, diyenleri duyar gibiyim :) Ama şu tatil denen koca kış gün sayıyorsun gelmek bilmiyor, gelince de su gibi akıyor, kaç gün olursa olsun yetmiyor. Kombine gelince, bu beyaz elbise uzun zamandır dolapta doğru günü bekliyordu, çok severek almış ama hiç giyememiştim, hiç bir gün yeterince özel gelmiyordu. Beyaz olduğu için düğünlerde falan giyme şansım da yok, ben de beklemekten sıkıldım tatilden daha özel ne var ki, dedim. Aslında tatilde akşamları giydiğim tüm elbiselerin ortak noktası dolapta doğru günü bekleyen elbiseler olması. Hiçbirini bu tatil için yeni almadım, dolapta bekleyen kıyamadığım ne varsa bavula attım. Nefes aldığımız her gün özeldir, sizin de dolapta bekletip kıyamadıklarınız var mı? Varsa en kısa zamanda giyip kendinizi şımartın :)

It's the 6th day of holiday, the night before the last night, so I feel a bit unhappy. Holidays are always too short, we wait for them for a long time, they pass by like wind. No matter how many days you spend on holiday, yoou never get enough. The dress I wear that night was waiting for a special night for a long time to be worn. All dresses I wear during the holiday were those which stays in my closet for months or years. Any day you breath is special so if you have clothes you make wait, wear them to spoil yourself anytime you want :)












Wearing Özgür Masur dress, Accesorize clutch, Nine West shoes, H&M earrings

8 yorum:

Fiona loves beautiful things dedi ki...

this is definitely my favourite one with the 3rd day evening dress!

i love it
i'm following you
i hope you'll follow me back
kisses from france

shoppinglove dedi ki...

özellikle saçların çok güzel olmuş :)
http://sevimlikaktus.blogspot.com/

isabel dedi ki...

çok zevklisin, bütün kıyafetlerini çok beğeniyorum, sen de çok güzelsin :)

DECO☆deniquo dedi ki...

aaa çok hoş çıkmışsın, elbise de çok güzel, o ayakkabıları zaten beğeniyorum bi kaç posttur...
made in izmir sonuçta ;) normal... :)


decodeniquo.blogspot.com

begum begum huuu dedi ki...

yıllardr aynı mantıkta olduğumdan pek saklanan parça kalmadı bende :))) çok alakasız yer ve zamanlarda giyiyorum sende çok güzel yapmışsın elbise çok güzel durmuş aksesuarları pek güzel:))) tatil bitmese ne güzel olmazmıydı :)


begumyagci.blogspot.com

Grace Happy dedi ki...

ayakkabıların cok zarıf canım ...ozellıkle kıyafetın ıle uyumu fazlası ıle yakalamıs elındekı mınıcık guzellık ıse ayrı bır hava katyr:)

BB dedi ki...

like it ;)
http://bb-shoppingtogether.blogspot.com/

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Hepinize çok teşekkurler, severim ben sizi :))

Thank you my lovely friends, love you!!