28 Mayıs 2012 Pazartesi

Yeşilmişik



Wearing Milla for Trendyol dress, Hotiç shoes and Derimod bag and Tod's sunnies

Bu aralar bavulum bir dolup bir boşalıyor devamlı (MaaşAllah:)) Yarın da İstanbul yolcusuyum canlar, haftasonuna kadar oradayım. Yeni   post yapmaya zamanım olur mu bilemiyorum, kendimi gezmeye kaptırıp blogu unutursam lütfen sabırla pazarı bekleyelim :) Bir de havanın düzelmesi için dua ederseniz sevinirim, inat ettim bavula sadece sandaletler, yazlık elbiseler aldım, artık secret mı dersiniz, havaya inat mı, İzmir kafası mı :)) Yagmur ve soğuk olursa zürefanın düşkünü gibi gezineceğim ama napalım inat ettim bir kere :) Tekrar görüşene kadar hoşçakalın, alışverişkoliği özleyin :)

These days my suitcase is always ready to go,luckily. Tomorrow I am flying to İstanbul, will stay there till weekend. I am not sure if I will have time to make a new post, please wait for Sunday for new posts :) And please pray for sunny weather, these days İstanbul is rainy but there are only sandlas and summer dresses in my suitcase. I don't know what I will do if it rains, but I make secret by taking summer clothes with me :) Good bye until weekend, miss me :)

8 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ah ne severim yeni türkünün bu sarkısını :)
elbısendekı yesıl tonu en sevdıklerımdendır ya
begendım :)

Duygu Senyurek dedi ki...

elbisene bayıldım canım

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Kova Kadınıyım Ben, çok güzel şarkıdır iyi ki bu elbise ilham verdi, hatırladık :)

Duygu Şenyürek teşekkürler canım =)

SWL dedi ki...

Elbisen çok yakısmıs canım....
İstanbulda deli gibi yağmur yağıyo, bak bence bi tanecik kapalı ayakkabı al yağmurlukla birlikte;)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

SWL teşekkurler canım, deri ceket alacağım ısrarlara dayanamadım. Babet alıyorum kapalı ayakkabıdan sayılır mı bilemedim ama :-p

Unknown dedi ki...

Elbisen çok ttlı canım :)

Buket Poyraz dedi ki...

Elbisenin ne kadar hoş bir rengi var. çok yakışmış :)

www.buketpoyraz.com

SvGLove dedi ki...

Bu elbiseye o sarki giderdi zaten! Pek guzel renkleri bir araya getirmisler, hos bi tasarim olmus. Ojelerinden kupelerine, babetlerine olan yesil uyumunu cok sevdim;)