7 Kasım 2012 Çarşamba

Currently Craving: Shourouk










Shourouk, keşfettiğimden beri aklımdan çıkmayan aksesuarların markası. Bu harika çantalara, kolyelere, bilekliklere ve küpelere ilk görüşte vuruldum. Ah hele o çantalar aklımı başımdan aldı, online alayım desem gümrüğe takılır, bir zahmet Fransa'ya uçsam da alsam mı :) Neyse fazla uçmayayım,Türkiye'de benzerini gören olursa haber versin. Aslında az biraz el becerisi olanlar bunu bir DIY projesine de dönüştürebilir, gösterişli birkaç broş, küpe, kolye ucunu bir çantaya takıp ya da yapıştırıp benzerini yapabiliriz belki. Yolu Eminönü civarına düşen olursa, incik boncukçuları iyice kurcalasın, gösterişli taşlı ne bulursa alsın, eski çantalarını renklendirip fotoğraflarını da benimle paylaşsın olur mu?

I cannot forget Shourouk accesories since the day I discovered them. I felt in love at first sight with these clutches, necklaces, earrings. Oh, these clutches!! They blowed up my mind. the only problem is that I don't know how can I buy them in Turkey. I cannot buy them online because of custom restrictions. I wish I could fly to France and buy them. The only thing I can do is  a DIY  project. Maybe we can use some earrings, pendants, an old clutch and make a copycat Shourouk clutch. Can't you give a try ?

8 yorum:

What's Next dedi ki...

aşırı güzel parçalar tasarlamışlar, çantalar hariç aksesuarları görmüştüm ve dibim düşmüştü, çantalar da ayrı güzelmiş.. eminönü'nde taşlı kolyeler aldım boyamak & diy yapmak için ama sanırım bunların yanından bile geçemez herhangi bir denemem :)

Unknown dedi ki...

Çantalar bana göre değil ancak takıları çok çok sevdim!! Gerçi takı takmayı sevmeyen biri olarak alıp alıp bir kenara attığım için bunları en azından bir kere kullanırdım :)

Adsız dedi ki...

Ayy bayıldım o kolyelere!..
Ben de istiyoruuum!!!

Unknown dedi ki...

oooofffff ilk üc kolye beni benden aldi !!!!!!!!

Adsız dedi ki...

enfes tasarimlar..

Giz dedi ki...

Bunlar birer sanat eseri ama! :) kolye, bileklik ve küpelere hayran kaldım. Çantalar çok iddialı olmasına rağmen onlar de pek güzelmiş :)

Shelby dedi ki...

Shourouk tasarimlarina bayiliyorum! Bileklik ve cantanin benzerlerinden yapip blogumda yayinladim, bakmak istersen ;)

Www.shelbyfashion.com

a l p t r a u m dedi ki...

Beymen'de Shorouk var diye biliyorum ama :)