21 Kasım 2012 Çarşamba

Yazdan Kalanlar



Pantalon/Pants: Oxxo, Kazak/Jumper: Mango, Ayakkabılar/Shoes: GAP, Çanta/Clutch: Bebe, Kolye/Necklace: Topshop

Giysileri karıştırmayı seviyorum, salaş ve şık, dar ve bol, yazlık ve kışlık... Bu pantalon da yazlık gardrobumdandı ama yazın hakkını veremedim, çok sevdiğim ve çok rahat olduğu halde sadece bir kez giyebildim nedense. Yazın Bozcaada'da giymiş ve bir outfit post yapmıştım, şuradan görebilirsiniz. Yazın hevesimi alamadığım bu pantalonu kazakla kombinleyerek sonbahara uyarladım ve ilk giydiğim gün gibi Bozcaada'da olduğumu hayal ettim. (bkz. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır:))

I love mixing clothes, different styles, colours, textures. In autumn,I mix and combine my summer and winter outfits because it is too hot to wear winter clothes and too cold for summer dresses.  These pants were from summer yet I could only wear them once and made a post, click click. I adapted them to autumn by combining with a jumper and remembered the holiday in July and the day I worn these pants.  Oh, I am afraid I have already missed summer.

5 yorum:

alice dedi ki...

şimdiden nasıl özledim yazı! :)
pantolonuna da bayıldımm ayrıca ;)

idil dedi ki...

kolye ve pantolon uyumuna bayıldım, süpersin =)

Giz dedi ki...


Yazdan kalma bu sıcak esinti içimi ısıttı canım :) etnik desenli mavi-kırmızı desenli pantolonu etnik kolye ile çok şık ve stil sahibi bir şekilde tamamlamışsın :)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

Cnm cvbi buraya yazayim dedim, biz son anda karar cerdik ctesi yer yoktu oyuzden pazar gittik presi donduk tek gece kaldik:)

coco-jelly dedi ki...

Offf ya ne guzel sicak gunlermis puff:( fotolarda sende sahanesin muah;)