10 Şubat 2013 Pazar

Tırnaklarda Havyar Modası


Aslında tırnaklarda havyar modası pek de yeni sayılmaz, görünümü havyara benzeyen ve minicik boncukların tırnaga yapıştırılması ile yapılan havyar manikür akımını Ciate başlattı. Ciate havyar ojelerin  Türkiye'de Sephora'larda satılacağı söylendi ama ben hiçbir mağazada göremedim. Neyse ki Flormar sesimizi duydu ve pek yakında "Caviar Nails" serisini piyasaya çıkarıyor. Siyah, gri ve karışık renkli olmak üzere 3 renkten oluşacak bu seriyi merakla bekliyorum. Üstelik de fiyat 15 TL olacakmış, Ciate'ye göre ekonomik, aynı performansı da gösterecekse daha ne isterim ki? Siz ne diyorsunuz canlar, sevdiniz mi, deneyecek misiniz yoksa tuhaf göründüğünü düşünenlerden misiniz?

Caviar manicure trend is led by Ciate and caviar polishes of Ciate sold out all over the world. Unfortunately in Turkey, I could not find them. Luckily, a Turkish brand, Flormar produced a "Caviar Nails Set" and I am really excited about it, I cannot wait to try. What about you, do you like caviar manicure or find it awkward?

5 yorum:

Elidaa dedi ki...

Ben denedim ve genel olarak yapısı,kalıcılığı vb. konulardan memnun kaldım ama üzerine kalıcılığını arttırmak için cila,parlatıcı vb. bişey süremiyoruz çünkü boncukları eritiyor renklerini bozuyor yani altta sürdüğümüz oje asıl önemli olan.Tüm parmaklarıma kullannıp aman nerde düşücek,nerde bozulucak diye panik yaşayamam ama ara ara tek parmak olarak kullanabilirim,tavsiye ederim :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Elidaa bilgilendirme için çok teşekkürler,gönül rahatlıgıyla alayım o zaman:)Ama üzerine bir cila sürülebilse iiyi olurdu dediğin gibi dökülür o boncuklar yıne de denemeye değer :)

Unknown dedi ki...

Super bı urun ama cıla bozuyor dokulmuyor 2 gundr duruyo bende

Unknown dedi ki...

Dokulmuyor kızlar gayet kullanslı

Unknown dedi ki...

yıkılıyoooo