28 Kasım 2014 Cuma

Alışverişkolik Loves Machka





Wearing Machka coat, İpekyol pants, Mybestfriends top, Yargıcı bag, Zara boots

Eğer bana "Tüm sezon sadece tek markadan giyineceksin" deseler hiç duraksamadan Machka'yı seçerim. Kumaşların kalitesi, özgün tasarımları, farklı çizgisi, modern kesimleri...Tüm hazır giyim markalarında az çok benzer parçalar görüyorsunuz, ama Machka istisna. Buradaki parçaların benzerlerini kolay bulamıyorsunuz, üstelik her üründen o kadar az sayıda üretiliyor ki, pişti ihtimali çok düşük. Bu bazen beğendiğiniz ürünün siz alamadan tükenmesi anlamına gelse de, size diğerlerinden farklı olma şansı veriyor. Her sezon olduğu gibi Machka bu sezon da yıkılıyor. Özellikle paltolar, kabanlar o kadar güzel ki, mutlaka bir göz atın derim. Bu kombindeki fuşya saten pardesü, renksiz ve sade bir kombini bir anda bambaşka bir noktaya taşıyor. 

Güzel haberi vereyim, bugün Machka'da uğurlu günler başladı, Pazar gününe kadar pek çok üründen %50 indirim var. Elbiseler, etekler, ipek gömlekler, paltolar şahane. Hemen en yakın Machka mağazası ya da online mağazaya ışınlanın.

Alışverişkolikten öpücükler...

If I had to shop only from one brand, I would choose Machka. Machka is a Turkish brand that was created by talented Turkish designers Ayşe-Ece Ege. Machka always provides very different designes, high quality fabrics, vivid colours that make you feel unique and special. This season I have bought 4 coats and one dress from Machka and you see above one of these coats which is perfect to change a boring black outfit.

 I am not sure if you have the chance to buy Machka products from abroad, nevertheless, I strongly recommend you to visit the website just for inspiration click click 

Kisses from Alışverişkolik...


Hiç yorum yok: