5 Eylül 2011 Pazartesi

Before Sunset



  Elbise/ Dress: İpekyol
           Sandaletler/ Sandals: Desa
Çanta/ Clutch: Bebe
 Bilezik/ Cuff: Mango

Mavinin en sevdiğim renk olduğu söylenemez ama son zamanlarda dolabımı açınca elim hemen mavilere gidiyor. Belki de yazın sonuna gelirken, denizin renginin tadını çıkarmak istiyorum,deniz mevsimi bitmeden. Geçen akşam ablam ve eniştemle yemeğe çıktık ve hemen bir mavi elbise bulup giydim yine. Fotoğraflar yemekten önce sahilde gün batımını izlerken çekildi, yemek yediğimiz yer deniz kenarında çok güzel bir balık lokantasıydı ama bir süredir diyet yapmaya çalışan ben midyelere kalamarlara kavuşunca fotoğraf çekmeyi falan düşünemedim, elimden çatalı bırakıp sizinle paylaşmak için bir iki fotoğraf çekmiş olmayı isterdim ama napalım bir dahaki sefere :)

Although blue is not my favourite color, in these days I always put on something blue. Maybe it is because summer is coming to the end and I want to be in the color of the sea. Last night I dined out with my sister and her husband. These photos are taken while we were having a walk by the sea and waiting sunset , before dinner. We had our dinner in a nice fish restaurant. I would like to share some pics taken there, yet; I could not stop eating mussels and squids and take photos. I promise I will do next time I go :)

4 yorum:

gülümse dedi ki...

sandaletlerine bayıldım yaaaaa:)

Unknown dedi ki...

elbiseni çok sevdim, maviyi aslında bende sevmezdim ama bu yaz ne olduysa sevmeye başladım yavaş yavaş...umarım uzun sürer bu aşk...

sandaletlerinde çok sık ve rahat görünüyor...sevgiler canım

http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

Giz dedi ki...

Şimdi İpekyol elbise deyince orada bir durdum :) bu markaya olan özel! sempatimi yakında sizler de duyacaksınız, çok yakışmış tatlım elbisenin hem rengi hem modeli altına seçtiği taşlı flatleri ve oje rengini de ayrı sevdim canım :)


http://gizliteras.blogspot.com/

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

@ Gülümse çok teşekkürler ben de 2 yılı geçti, severek giyiyorum :)

@Gözde'nin gözünden çok teşekkürler, belki de doğru mavi tonlarını keşfediyoruz:)

@gizli teras AAaaa bir dakika,yoksa doğru mu tahmin ediyorum;??? Yoksa yoksa bu yeni iş??? Eğer öyleyse süper, İpekyol açık ara en sevdiğim hazır giyim markası, şahanedir ya ne diyeyim, bir an önce haberdar et bizi!