29 Aralık 2011 Perşembe

2012 Bana Neler Getirsin?

1-Sağlık: Çok klişe bir başlangıç oldu ama ilk dileğim sağlıklı bir yıl, hem kendim hem de tüm sevdiklerim için. Yolumuz hastaneye sadece rutin kontroller için düşsün eğer düşecekse. Teyzeciğim de bir an önce sağlığına kavuşsun, sarı kıvır kıvır saçları çıksın ve bu ailemizdeki son hastalık olsun, 2011'de kalsın.

2-İş: 2012'den en önemli isteklerimden biri de iş. Ama nasıl bir iş? Severek yapacağım, başarılı olacağım, pazartesi sendromu yaşatmayan, keyifli bir çalışma ortamı ve arkadaşları olan, bir de en önemlisi biraz İzmir, biraz İstanbul,sürekli iki şehir arasında gezeceğim bir iş olsun. Artık ne İstanbul özlemiyle İzmir'de sıkılmak istiyorum ne de İstanbul'da olup ailemi özlemek. İkisi bir arada olsun. Gideyim bir hafta İstanbul'da çalışayım, geleyim sonra İzmir'de durayım bir iki hafta, İstanbul'a tekrar gideyim falan. Böyle bir iş var mı bilmiyorum ama Evren'e siparişimi gönderdim, bekliyorum :)

3-Gezmek: 2012 benim leyleği havada gördüğüm yıl olsun, o kadar çok gezeyim ki, bavulum hep odamda ulaşılabilir bir yerde olsun, boşalsın, dolsun sürekli, durduğum yerde durmayayım, hava alanları evim gibi olsun (Böyle de diliyorum da, çok gezeyim diye diye sonunda pilot ya da tur rehberi falan olacağım sanırım). Gezmek konusunda biraz daha spesifik olmak gerekirse:
  • Mesela her sene spring breaklerde olduğu gibi bu yıl da Nisan sonunda Antalya'ya gideyim, Amara Wings'de kalayım, en büyük sorunum hangi bikinimi giyeceğime, hangi kokteyli içeceğime karar verememek olsun, açık büfede tıka basa yemek yiyeyim, havuz başında Mojito'mu içerek güneşlenip, bronzlaşayım, denize gireyim. Bir yaz kızı olarak, minimum bir hafta deniz tatili şart benim için, yoksa depresyona giriyorum.
  • Sonra Eylül başında ya da Haziran'da, yani daha sakin bir dönemde Bozcaada'da 3-4 gün huzurlu bir tatil yapayım, Ayazma'nın buz gibi sularında yüzeyim, sonra Vahit'in yerinde buz gibi bira içip, kalamar yiyeyim, şarabımı alıp günbatımını Polente'de izleyeyim. Tüm gezilerim de yeme-içme odaklı onu farkettim :) En iyisi Mehmet Yaşin beni çırak alsın, Anadolu'nun tüm lezzetlerini keşfedelim. Hem iş dileğim de gerçekleşmiş olur. Evet evet harika fikir bu :)
  • Londra'ya can dostum İnci'min yanına gideyim, bir hafta kalayım, hatta 2012'nin ilk gezisi bu olsun.
  • New York'ta , Boğaziçi Ekonomiyi sevme nedenim olan, en sıkıcı projeyi, dersi, midterm haftalarını bile eğlenceli hale getiren, herkesin gülerek izlediği filmlerde bile ağladığımız, beraber Dominos'un cirosunu 2'ye katladığımız, Harvard bardağımdan her kahve içişimde biraz daha özlediğim Denizciğimle bir hafta geçireyim, çılgınca gezelim, eğlenelim.
  • Paris, Roma, Venedik, Viyana da listemde ama daha romantik şehirler için acele etmiyorum, bir iki yıl bekleyebilir onlar :)
  • Yunan adalarını gezmek istiyorum. En çok görmek istediklerim de dedemin memleketi olan Midilli ve romantik Santorini. E gitmişken Mikanos'ta da bir happy hour yapmadan olmaz :)




  • 4-Kilo Vermek: 2012' de eski kiloma döneyim, bu demek oluyor ki 10 kilo vereyim (sağlıklı bir şekilde) ve hep o kiloda kalayım. İstediğimi yiyip ince kalayım eskisi gibi. Şu yıllardır edinemediğim düzenli spor alışkanlığını edineyim artık ve hep fit görüneyim. Şöyle dümdüz bir karnım olsun, jean'lerim bol gelsin:)



    5-Fotoğraf Kursuna Gitmek: Vallahi kendim için birşey istemiyorum, sırf siz blogumda kaliteli fotoğraflar görün diye istiyorum:)) Noel Baba bana bir D90 ya da Canon EOS 550D getirse, bir de kursa gitsem, fotoğrafçılığımı geliştirsem fena mı olurdu!

    6-Blogumu Geliştirmek: 2011'de yaptığım en doğru şeylerden biri (Hatta tek doğru şey olabilir mi? Değildir umarım:-p )) blog yazmaya başlamaktı. 2012'de blogumun çok daha profosyonel olmasını, kaliteli fotoğraflar paylaşabilmeyi, daha çok okunmasını, takip edilmesini istiyorum. Takipçi sayım 1000'i geçsin istiyorum.

    7-Birazcık Alışveriş: Biraz olacağına inanmıyorum ama umarım içimdeki alışveriş canavarı biraz sakinleşir, elimde 8 torbayla alışveriş merkezlerinde koşuştururken görmezsiniz beni :) Yine de 2012 bana bol bol ayakkabı, elbise, bikini, çanta, takı getirsin :) Ama hepsi doğru parçalar olsun, dolabımda bir köşede beklemesin. Özellikle hangi ayakkabı, çanta falan derseniz, yılbaşından önce Noel Baba'ya bir alışveriş listesi vereceğim, bir sonraki postu bekleyin:)

    İşte benim 2012'den beklentim budur. 2011 biraz tatsızdı, ama tüm tatsızlıklar, yırtılan son takvim yaprağıyla gidecek; 2012 ve ben birbirimizi çok seveceğiz, biliyorum. Sizin yeni yıldan beklentileriniz neler? Haydi ben uzun uzun anlattım, siz de paylaşın benimle :)

    P.S. Çekiliş hala devam ediyor, benim gibi NR. 39 ayakkabıların hayranıysanız, kaçırmayın yılbaşında kazananı açıklıyorum. Hemen çekilişe katılmak için tık tık.

7 yorum:

Grace Happy dedi ki...

herseyı yaparsın yapacaksın ınsallah belkı adalar konusunda yardımcı olurun gıdebılmen ıcın yada benımle gelebılmen ıcın :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Cidden olsana Gracecim, yıllardır İzmir'de sahilden karşıya bakar bakar dururum, ne kadar yakınlar, neden bir türlü gidemedim derim. Ben seninle gelirim seve seve :)

İlhami Uyar dedi ki...

Yeni yılda tüm beklentilerinizin gerçek olması dileklerimle

Kiymet dedi ki...

Yeni yilda tum guzelliklerin senin olmasi dilegiyle =D !
Sevgilerimle,
http://kucukseylerr.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Umarım tüm dileklerin gerçek olur!!

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Yeter ki iste bence hepsini yapabilirsin.Gayet somut ve güzel istekler.En kısa zamanda gerçekleştirmen dileğiyle canım.

http://papis-style.blogspot.com

Modagrafya dedi ki...

Umarım bütün dileklerin gerçekleşir, nice güzel seneler diliyorum.