25 Aralık 2011 Pazar

All I Want For Christmas Is You

Uzuuun bir yeni yıl dilekleri listem var tabi ki, gelecek günlerde yayınlayacağım, son eklemeleri yapıyorum. Fakat tüm o listedekilere sahip olamayacaksam, tek bir dilek hakkım varsa, o hakkımı bu çanta için kullanıyorum. Sevgili Noel Baba, bu çantayı sabah getirip başucuma bıraksan sus payı olarak, vallahi seni hiç rahatsız etmem bir yıl boyunca. Herşeyi de babama yüklemek olmaz ki, madem sen de babasın, bunu da sen alıver Hermes Birkin değil ya bu 315 euro için kırma beni. Unutmadan, duyduğuma göre sadece 150 adet üretilmiş bu limited edition Candy Bag ler ve sadece furla.com da satılıyormuş bu çanta, elini çabuk tutsan iyi olur :)

Of course I have a long wishlist for new year, I will post it this week after some additions. But if I could not get all of them and I have to choose only one piece, I am choosing this bag. Dear Santa Claus, if you bring it to me, I promise, I won't disturb you until 2013. I don't want to expect everything from dad, You can afford it, it is not a Birkin ,it costs 315 euros, please don't be mean. Btw, it is limited edition and there are only 150, which means you should hurry up :)

7 yorum:

modabekçisi dedi ki...

çok güzel bir çanta ya hu:(

MadamB Fashion dedi ki...

benimkide furla :/ olsun ama bu yıl
madambfashion.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Aaa süpermiş gerçekten!!Umarım senin olur bir tanesi!!Bu arada desteğin için çook teşekkürler!! :)

gülümse dedi ki...

aaaaa süpermiş yaa,umarım sesini duyar noel baba:)

PINKY FASHION dedi ki...

o nasıl güzel bir toz pembedir öyle

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Modabekçisi öyle güzel ki dolabımdan 5 çanta verebilirim bunun için :)

MadamB Fashion Umarım bu yıl olur dileğimiz:)

Melis Kıyıcı inşallah biri bana gelsin:)

Gülümse Noel Baba duy sesimizi bak :)

Pinky Fashion tam baharlık bir renk!!

Unknown dedi ki...

Hehehe ben de Dehan'a ne zaman çanta istesem Hermes Birkin değil ya diyorum o da "seni şimdiden bekleme listesine yazdıralım ancak sıra gelir o zamana kadar da yok çanta" diyor :ppp candy bag leri zaten çok beğeniyordum bu versiyonuna bayıldım çok zarif bir model yapmışlar yılan derisinin de tümü yerine kısmi kullanmak apayrı bir hava vermiş bence bu parçaya :) dilerim yeni yılda bu çanta senin olur canım, mutlu seneler :))