21 Aralık 2011 Çarşamba

Bardağın Dolu Tarafı


 Elbise/ Dress: Batik
Ayakkabı/ Shoes: Steve Madden
Çanta/ Clutch: Zara

2 haftadır hiç post yapamadım, normalinde bu kadar uzun ara vermiyorum biliyorsunuz, ama bu sefer bir satır yazmak dahi gelmedi içimden. Biraz depresif bir dönemdeyim-dönemdeydim diyeyim ya da şu an daha iyi hissediyorum, hayatımda değişen birşey yok ama bakış açımda değişiklik var. Bazen hayatımzıdaki can sıkıcıdurumları değiştiremiyoruz, ama bakış açımızı değiştirmek her zaman bizim elimizde. Ben de öyle yaptım, daha pozitif düşünmeye başladım, sorunlara odaklanmaktan vazgeçtim. İzmir'den uzaklaşmak, özlediklerimi, sevdiklerimi görmek çok iyi geldi ve uzun bir ara verdiğim minicik bir ne giydim postuyla dönmek istedim. Blogumu ve siz her yorumuyla beni sevindiren dostlarımı özlemişim, daha sık yazarak bu boşluğu telafi edeceğim, söz:)

It has been 2 weeks since the last post I made. Because I feel a bit depressive recently, I didn't feel like dressing up or blogging. Sometimes we cannot change the things that we are sorry fot, yet we always have the power to change our attitude, which makes a big difference. I decided to be more positive, not to focus on problems. I made a 4 days trip and saw my friends which made me feel much more better. I will write you more oftenly, I promise :)

7 yorum:

Grace Happy dedi ki...

donusler gercekten donbebıldıgınde cok guzeldır aramıza hos geldın bende yenı gelmıstım

alice dedi ki...

hoşgeldin canım özlemiştik senii =)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Canım o deri ceket burda ki bayi de %50 indirimle.Ben sezon başı çok beğendim.Ama ya palto ya deri ceket karar vermeliydim. O yüzden o kenarlarında zincir detay olan deri ceketi eledim.Burda yarı yarıya.Nasıl diğer yerlerde olmuyor ben anlamıyorum.Aç Ayvalık Soykara mağazasına telefon benim adımı ver. Sana kargo yapsınlar ceketi.Ödemeyi de aranızda ya banka havalesi ya kartla halledersiniz:-)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

sana mail atıyorum bak lütfen maillerine:-))

deniz saatçioğlu dedi ki...

Bordo renge bayılıyorum bu aralar. Sana da çok yakışmış. Çok hoşsun canım

http://denizsaatcioglu.blogspot.com/

darkolivee dedi ki...

hoşgeldin canım...
umarım biraz kafan dağılmıştır..

Unknown dedi ki...

İçinde bulunduğumuzu durum belli bir süreye kadar değişmeyecekse bakış açısını değiştirmek büyük ölçüde çözüm olabiliyor, hem o zaman insan daha net görebiliyor ve dışarıdan bakıp daha az üzülebiliyor. Dilerim canını sıkan her ne ise bir şekilde çözüme ulaşmıştır. Unutma her şey aslında olduğu hali ile mükemmel ve daima hayat bize bir şey göstermeye çalışıyor. Ben de artık bu şekilde bakarak her sabah evden çıkabiliyorum. Yeni yılda her şeyin gönlünce olması ve mutlulukla dolu olman dileğiyle canım… (Bordo ile glitter clutch çok yakışmış bu arada ;))