30 Aralık 2011 Cuma

Sevgili Noel Baba

Bir önceki yazımda sağlık istedim, seveceğim bir iş istedim, bol bol gezmek istedim. Bu ise hani paket yapılıp çam ağacının altına konabilecek türden hediyeler. Sevgili Noel Baba, hayalimde Chanel'ler, Miu Miu'lar var ama seni çok zorlamayacak bir liste yaptım, 2011 pek benim yılım olmadı biliyorsun, bunu telafi etmek için şu aşağıdakileri alıp, yılı güzel bir şekilde kapatmamı sağlayabilirsin kanımca:)

Ayakkabılara olan düşkünlüğümü bilirsin, bana Topshop'tan şu glitter topukluları alırsan Miu Miu'yu unutabilirim :)




Tabi hazır Topshop'a girmişken şunları da unutma:

 

Sanemiko'nun şeker yılbaşı ayakkabılarından da alsan, şu kırmızıyı yeni yıl gecesi giyerim hemen:) Yorulunca da yanındaki altın rengi babetlere geçerim :)

 

Ayakkabılar kırmızı çuvalında çok yer tutmuştur diye kalanların küçük ve hafif olmasına özellikle dikkat ettim, bak ne kadar düşünceliyim :) Takika'dan bulut kolye ve lale yüzük, Nazra'dan bereket damlası kolye ve Zerger'den melek küpeler. İşte bu kadarcıııık :)


Hee gönlünden birşeyler daha koparsa, bunlar yetmez dersen, blogumu biraz kurcala, Furla'nın geeçen gün bahsettiğim çantası var, eski wishlistlerim var, oralardan kopya çekebilirsin :)

P.S. Çekiliş hala devam ediyor, benim gibi NR. 39 ayakkabıların hayranıysanız, kaçırmayın yılbaşında kazananı açıklıyorum. Hemen çekilişe katılmak için tık tık.

6 yorum:

Grace Happy dedi ki...

bırkacına ımece usulu gırıp alsak mı napsak :)

Unknown dedi ki...

Cok eglenceli bir post olmusss :)) Umarim noel baba bu yil herkesin isteklerini gerceklestirir :))

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Grace, çok tatlısın =) Herşeyi de Noel babadan beklememek lazım :)

Zeynep ERKEFELİ umarım hepimizin dilekleri gerçekleşsin :)

Unknown dedi ki...

simli ayakkabilar ve yüzük harikaaaaaaaaaaaaaaa !!

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

noel baba getirmiş mi simlileri:)) artık baca yok ya gelmiyo galiba:)


http://aysstyle.blogspot.com/

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Yok Aysuncum, Keşan müftüsü haklıymış, Noel baba adam gibi adam olsa bacadan değil kapıdan gelir, al Gözde ayakkabıların der. Üstelik hayalimde o kadar Jimmy Choolar Louboutinler varken son derece mütevazi isteklerde bulunmuştum. İş başa düştü artık, İstanbul'a gidince kendim alıcam:)