7 Aralık 2011 Çarşamba

Spordan Kaçmak İçin Bahane Kalmadı!



Tamam kışın başındayız hala ama önceki postlarıma bakın, ilkbahar yaz koleksiyonları günışğına çıktı bile. Mango'nun lookbookuna bakarken hiç mi aklınızdan geçmedi, bu mini mini şortların hakkını vermek için zayıflamam lazım, spora başlasam iyi olur diye? Daha erken deyip ertelemeyin,yaza çok var derken bir bakarsınız bahar gelmiş bile.Üstelik artık spor yapmamak için hiçbir bahanemiz yok. "Spor salonuna verecek param yok", "Hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum"," Yağmur olmasa koşuya çıkacaktım" diye kendimizi avutamayacağız. İsterseniz evden çıkmadan, 5 kuruş da ödemeden şeker, enerjik ve fit spor hocanızla çalışabilirsiniz, siz ne zaman çağırırsanız evinize gelmeye hazır . Sizi spor hocanız Leslie Sansone ile tanıştırayım. Leslie'nin pekçok DVD'si var, videolarını Youtube'da izleyebilirsiniz. Hareketler son derece basit, yürüyüş yapabilen herkes bunu da yapabilir, programın adı da "Evde Yürüyüş" zaten. Yine de basit göründüğüne bakmayın, çok iyi bir kardiyo çalışması, 30 dakika yapınca ne demek istediğimi anlayacaksınız:) Üstelik tüm kas gruplarını çalıştırabiliyorsunuz. Buradaki 2 videoda temel hareketler var, yeni başlayanlar için ideal. Biraz daha zorlu bir çalışma istereniz 5 mile walk'u deneyin, videoları indirmek için tık tık. Ben her gün 1 saatimi ayırıp 5 mil yürüyeceğim Leslie ile, bizimle kimler geliyor ??

It's almost winter yet, all brands prepared their spring-summer lookbooks. Didn't you think that you neede to lose weight and start to work out when you see the shorts and dresses? Don't postpone, it is not too early to start. We have no more excuses such as "I want to walk but its too cold outside", "I have no money to afford going to gym", "I would run if it didn't rain", because we can do exercises with our coach at home. And I am happy to introduce you your coach Leslie Sansone. She has many DVDs and videoas at Youtube. Her programme "Walk at home" is very famous and it can be done by everyone whatever its age and physical condition is. Even it looks too easy, it is a perfect cardio exercise and it works all muscles, you understand it after half an hour. I will walk 5 mile everyday with Leslie, who want to come with us??

5 yorum:

Cylia dedi ki...

really great videos!:)

gülümse dedi ki...

hmmmmm hareketler süper görünüyor.tembellik etmezsem beni de alın aranızaaa:)

cerenim.com dedi ki...

ben de yarin zumba'ya basliyorum

Unknown dedi ki...

ben hep bi bahane buluyorum valla yaa oof =((

Trendsum dedi ki...

Bahanemiz hep hazır zaten yaz gelince sadece telaşlanıyoruz. Bu arada ben de seninle hemen hemen aynı zamanda diyete başladığımı ve şöyle bir yazı http://trendsum.blogspot.com/2011/12/hepimiz-hasibeyiz.html yazmıştım blogumda.An itibariyle 4 kilo verdim ve inanılmaz mutluyum yakında sırlarını blogumda paylaşacağım:)