10 Nisan 2012 Salı

Spring Must Have: Floral Pants
















Önceki postumda ilkbahar alışverişimde aldıklarımı sizinle paylaşmıştım. Floral pantalon bu alışverişin en gözde parçalarındandı, geçen gün giydim ve herkes çok beğendi meğer çiçeği böceği ne özlemişiz hepimiz :) Kendi kombinimi paylaşmadan önce bloggerlar, ünlüler nasıl giymiş onlara bir bakalım istedim. Bu pantalonları herşeyle kombinleyebilirsiniz, renki kazaklar, blazerlar, beyaz bir gömlek ya da cesursanız çiçekli ya da desenli üstler. Çiçek desenlerini karıştırmak çok moda ama ya benzer desen ya da aynı renk ailesinden desenleri kombinlemeye dikkat etmek lazım. Ayakkabı olarak da gördüğünüz gibi çoğunluk sivri burun stiletto giymiş, çok da güzel olmuş. Ama benim kadar konformistseniz babetler de iş görür :) Nedir benim bu babet aşkım, çocukken balerin olmak istedim olamadım da içimde uhde mi kaldı acaba :)

In my last post I shared with you my last purchases. One of the items were floral pants. Last week I worn them and everyone loved my pants, we all were missing spring and flowers :) Before making an outfit post, I wanted to show you how celebrities and other bloggers worn them. You can wear everything with these pants: blazers, white shirts, tshirts, colorful sweaters and if you dare, floral tops or you can mix with other prints. If you are mixing different prints, you must be more careful and choose different prints but same colors. The best shoes to combine with these pants are pointed toe stilettos , nevertheless I preferred ballerinas because I am a conformist :)

6 yorum:

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

İlk kombine bayıldım :)

Eren dedi ki...

Çok tatlılar, özellikle üstten 9.uncu takıma bayıldımm:) bu kadar çeştili resim paylaştığın için de teşekkürler:)

http://puskulunbelasiolmayageldim.blogspot.com/ dedi ki...

kısa boylu bır bayan olarak bunların sortlarndan tersıh edebılırm sarım, antolo giyip kısa olan boyumu daha da kısaltmak ıstemıyorum:)


http://puskulunbelasiolmayageldim.blogspot.com/

Polishist dedi ki...

Bende açık renkli istiyorum beyaz üstüne pembe çiçekli falan ama bulamadım hep koyu var yaa.
nailpolishism.blogspot.com/

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

uzunincekıvırcıkk ben de sanırım en çok onu sevdım :) ki en başa da onu koydum bu yuzden :)

eren resimleri beğenmene sevındım, ilham verıci olduysa ne guzel :)

puskulun belası olmaya geldim aman boşver ben de kısa boyluyum ama giyiyorum çok takılmıyorum oyle şeylere altına topuklu gıyersın olur bıter :) ama şort da çok guzel olur :)

polishist zara ve stradivariusta gordum ben acık renk onlara bak ıstersen ama başka markalar da yapar kesın cok göreceğiz bu sezon bunlardan :)

zeys dedi ki...

evet evet almak lazım bı tane :) bı turlu bulamadım gonlume gore olanını :(