14 Haziran 2012 Perşembe

Bir Varmış Bir Yokmuş






Ve aranan pony cuff, yani metal saç kuyruğu tokası, Topshop'ta bulundu:)

                     Wearing Batik dress, Benetton sandals, H&M clutch, Topshop pony cuff

Bu aralar bir varmış bir yokmuş diyerek bi post yapıyor bir kayboluyorum, bloglarınızı da maalesef ziyaret edemiyorum, yorumlarınızı geç yayınlıyorum. Yazlıktayım ve internetsizim, neyse ki yakında wireless olan bir cafe buldum dün, arada gidip bir bloguma bakıyorum ve yeni post yapıyorum. İnternet yok, ama deniz var, güneş var, kum var, huzur var, okuyacak onlarca kitap ve dergi var, yani keyfim yerinde. Aslında internetten uzak olmak insanı dinlendiriyor ama o süre bir haftayı geçince hele bir de bloggersanız krize giriyorsunuz. Evet itiraf ediyorum ben bir bağımlıyım ve internetsiz yaşayamıyorum ama hangimiz değiliz ki :)

This week I was in our summer house which has no internet connection so I could not visit neither my blog nor yours. There is no internet but there is sun, sea, sand, tons of books and magazines :) Being offline makes people feel more peaceful, yet if it lasts more than a week and if you are a blogger, this means a crisis :) Ok, I must confess that I am addicted, but we are all addicted, aren't we?

5 yorum:

Modavesaire dedi ki...

valla bu kombine bayıldım!!! elbise, saç aksesuar herşey kararında:)) vücut tipine de çok yakışmış bu elbise,,sevgiler canm

begum begum huuu dedi ki...

yazlıklarda ne yazıkki boyle oluyor :( ama yazın guzellıgı yanında boyle sorunlara katlanılabılıyor :) cok sık olmus uzun elbıse:) nede yakısmıs cıcekler derım:)


begumyagci.blogspot.com

motto dedi ki...

aaa bende de var bu tokadan .acaip seviorum ..
Dubai'DEN H&M'den almıştım.
saçı da cok hoş yapıo..
güle güle kullan..

İlhami Uyar dedi ki...

size güzel tatiller diliyor ve tüm yorgunluk ve sıkıntıların tatil sonunda sıfırlanması dileklerimi iletiyorum,herşey gönlünüze göre olsun,kıyafetler de süper olmuş zaten sizden bu beklenir sevgi ve saygılarımla

Prensesin Masalı dedi ki...

elbisen cok güzel :) Blogunuda cok sevdim bende Prensesin Masalina beklerim Sevgiler :)

http://prensesin-masali.blogspot.com/