23 Haziran 2012 Cumartesi

Cunda'dan Sevgilerle :)










Wearing Özgür Masur dress, Forever New sandals, H&M clutch and necklace, Topshop pony cuff

Tatile çıkamayanların biraz sinirini bozuyorum sanırım :) Ege'nin en güzel noktalarından birinde, Cunda'dayım. Cunda dar ara sokakları, güzel evleri, sahildeki balık restaurantları, Taş Kahve'si, lokmacılarıyla en sevdiğim kaçış yeri, kim sevmez ki zaten, giden herkes bir daha bir daha gitmek istiyor . Bu yaz bir haftasonunu buraya ayırın, son ses müzik çalan beachlerden, kalabalık tatil köylerinden sıkılanlara Cunda ilaç gibi gelir :)

If you haven't go on holiday this summer so far, you will be jealious of me after seeing this photos. These photos are from a small and cute Aegean Island named Cunda. If you come to Turkey  and looking for a peaceful place, Cunda is a good choice.

6 yorum:

idil dedi ki...

Canım merhaba,
elbisenin renklerine bayıldım, modeli de süper uçuş uçuş tam Cundalık =)
İyi tatiller, sevgiler...

PAPİŞ STYLE dedi ki...

A-aaaa!Ne ayıp, sen Cunda'ya gel bana haber verme. Hem ben de oralardaydım.BHugün ve gece de, aşkolsun. Hİç mi aklına gelmedim? :( Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır derler. Henüz kahve içemesek de:)

Mrs Marka dedi ki...

aman aman aşık oldum elbisene.satsana bunu bana,nasıl fikir ? kombin bahane,elbise şahane :)

Püskülün Belası Olmaya Geldi dedi ki...

şu an gerçekten kıskandığımı belirtmeliyim:)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Pembe limonata çok teşekkür ederim :)

Papişcim yemin ederim ki aklımdan geçtin, Taş KAhve'de oturduk dibek kahvemi içtim harikaydı, seni görürüm belki dedim. Neden önceden haber vermedin dersen, telefonun yok bende, internet de yok yazlıkta, Dikili'deyim zaten yine gelirim inşaAllah Cunda'ya yakında sayılırız. Beraber bir kahve içebilsek süper olur:)

Mrs. Marka beğenmene çok sevindim br benzerini bulabilirsin umarım bu kadar beğendiysen :)

Esra Sevgi kıskanılmayacak gibi değil burada olmak, bir iki gün olsun gelebilirsin umarım :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

tamam bir daha ki sefere anlaştık o halde. özrün kabul edildi şekercim:)) benim ki latife zaten. öperim, görüşmek üzere:)