5 Haziran 2012 Salı

Yine mi Mercan, Yine mi Turkuaz :)




Wearing Fabrika dress, Zara shoes and Clutch

Yazın favori ikililerini listelediğim yazımda, mercan ve turkuaz demiştim ya, işte yine mercan ve turkuaz bir kombin. Aslında bu elbiseyi tabi ki topuklularla giyecektim ancak vapura bineceğim için topuklularımı yanıma alayım, bir babet giyeyim de denize düşmeyeyim dedim :) Elim görmekten bıktığınızı düşündüğüm turkuaz babetlere gitti yine . Sadece yolda giymeyi düşünürken, baktım renkler birbirine yakıştı, nasıl da rahat "Boşver kız kıza eğleneceksiniz, rahatına baksana" dedim, yanıma topuklularımı almadan çıktım. Belki elbisenin hakkını veremedim ama eğlencenin hakkını verdim, öenmli olan da bu :)

In my older posts, I made a list of favourite couples of summer, one couple was coral and turquoise. I love this color combo in my outfits. In fact, I was planning to put on my nude pumps when I wear this dress, but I decided to wear ballerinas first to walk comfortably and take my pumps with me and change when I arrived the restaurant. I wear my turquoise ballerinas and surprisly I love them more than pumps and left the pumps at home. Maybe the dress woul seem more sophisticated with heels but my feet were happier in ballerinas :)

5 yorum:

zeys dedi ki...

le cıgale ı cok sevıorum :) ızmırdekı en guzel yerlerden bırı kesınıkle..elbısenle babetlerın o kdr uymus kı tam yazlık cıvıl cıvıl bı kombın olmus cnm :)

PINKY FASHION dedi ki...

elbisenin rengi harika, sana çok yakışmış

bloğumda çekiliş var beklerim;)

http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2012/06/hediye-cekilisi-kozmoda.html

Gizem İzmirli dedi ki...

Turkuazlar... Mercanlar... Tropikal güzellik =) çok yakışmış.

begum begum huuu dedi ki...

kesinlile çok yakışmışlar gayet güzel olmuşlar :)


begumyagci.blogspot.com

Halktan Biri dedi ki...

Elbise çok yakışmış güle güle kullan :)

http://birihalktan.blogspot.com/