6 Ağustos 2012 Pazartesi

African Winds


Tulum/ Jumper: Batik, Ayakkabılar/ Shoes: Mango, Çanta/ Bag: Yargıcı, Kolye/Necklace: Tresera

Hayvan baskılı kıyafetler (leopar desenli vamp elbiseler konu dışı), hasır ve tahta takılar, boncuklu büyük kolyeler ve tribal desenler... Moda dünyasında uzun süredir Afrika'dan gelen rüzgarın etkisinde, bu akımı ben de çok seviyorum ve ufak bir iki aksesuar dokunuşuyla da olsa bu trendi uyguluyorum. Bu tulumu geçen yıl almıştım, o kadar rahat ve aksesuarlarla hem şık hem de günlük kullanıma o kadar kolay uyarlanıyor ki, eskitene kadar giydim, hala da giyiyorum. Bu tulumun en iyi arkadaşarı ise hasır tabanlı platfotmlar (hasır tabanları görünmese de) ve etnik tarzdaki kolyem. Siz bu trendi sevdiniz mi peki?

Animal prints, wooden bracelets, necklaces and earrings, tribal printed clothes... Africa affected fashion world deeply this season. I like this trend and try to aplly it at least  with the touch of some accesories. I bought this jumper last year and wear it very often since  it is very comfy and easy to combine for day and night by changing shoes and jewellery. Best friends of this jumper are my  nude Mango wedges and triba necklace. What about you, do you like this trend?

6 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

pek yakışmış kolyele tulum:)
o desenleri bende çoık severim sanada cok yakıştıurdım:)



begumyagci.blogspot.com

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

kolyeyle tulumun uyumunu pas geçemeyeceğim çok çok güzel taşımıssın tulumu bayıldım :)

chfashiontrend dedi ki...

Kolye ve tulum favorim oldular ....Çok zevkli seçimler.sevgiler

Adsız dedi ki...

Cok hos olmussunuz.Ben bir sey sormak istiyorum Alsancak'ta Tresera magazasi nerede acaba? Tarif edebilir misiniz? Yakinlarinda hangi magazalar var? Oyle tarif ederseniz sevinirim.Lutfen, yarin gidicem ugramadan alisverisimi bitirmek istemiyorum.Rica ediyorum, iyi gunler :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Begüm, Sequin, chfashion trend çok teşekkürler :)

Adsız umarım geç bir cevap olmamıştır gitmeden okursun. Tresera Gül sokağa çok yakın, MArks and Spencerın hemen karşısındaki sokak ya da onun bir yanı emin oalamdım biraz adres tarif etme engelliyim sanki :)Marks&spencerın oralarda bakınırsan bulursun kesin. KEyifli alışverişler canım :)

Adsız dedi ki...

Biraz gec kaldim okumak icin yorumu ama artik bir dahaki gelisime insallah cok tesekkur ederim ben arar bulurum dedigin yerlerde :) Blogunda asarilarinin devamini canim guzel gunler :)