12 Ağustos 2012 Pazar

Geçip Giden Zamanları Bir Yerlerde Bulsam




     Elbise/ Dress: Mango, Ayakkabı/Shoes: Nine West, Çanta/ Clutch: H&M, Küpe/ Earrings: PreeBrulee

Tam bu postu yaparken okuldan çok özlediğim bir arkadaşımla konuşunca birden arka fondan başlıktaki şarkı geldi kulağıma ya da bana öyle gelmiş olabilir. Benim böyle bir tuhaf özelliğim var, hemen aklıma yaşadığım duruma/ olaya uygun bir şarkı gelir. Hani eskiden Televole vardı, magazin haberlerine uygun bir şarkı bulur çalarlardı ya, onun gibi. Bu kombine bu şarkı tam uydu, çünkü üzerimdekiler geçip giden güzel zamanlardan. Elbisem 4, ayakkabılarım 5 yıl önceden kalma. Bunları giyince haliyle, ben de zaman tünelinde 4 yıl geri döndüm, işte bu yüzdendir benim eskiciliğim, herşeyi biriktirmem, saklamam. Bir sihir beklerim, eski bir elbiseyi giyip, kendimi onu ilk giydiğim günde bulma, eski bir fotoğrafa bakarken o kareye girmek, eski bir ayakkabı giyip kendimi onunla ilk adım attığım yollarda yürürken bulmak gibi. Beklediğim sihir gerçekleşmese de, gözümün önünden bir iki hatıra geçer, biraz hüzünlenir, biraz gülümserim, o da yeter bana...

This dress was bought 4 years ago and these shoes are 5 years old. When I wore them, I found myself in a day from 4 years ago. Wearing something old always make me think old nice days, this is why I always collect the things which reminds me my past, I want a magic, a magic that will take me  these beautiful days when I wear an old dress. The magic doesnt happen, yet I remember nice memories and smile, it is also like a magic, too.

4 yorum:

What's Next dedi ki...

bu şarkı bana mezuniyetimi hatırlatıyor, o zaman "those were the days" ve bu şarkıyı söylemiştik.. bende biriktirmeyi severim, deneyip eski günlere dönmeyi. o yüzden kesinlikle anlayabiliyorum seni :)

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Ne güzel bir hissiyat bu , malesef atma ve kurtulma güdüm beni bu güze duygulardan uzaklaştırırken geçmişimdeki anılarımı unutmaya gark ediyor :( Ruhun hep anılarını taze tutsun güzel bayan :*

Her Telden dedi ki...

Küpelerinizden ayakkabınıza kadar mest oldum yahu :) 4,5 senelik üzerinizdekiler ama benim görüşüm daha yepyeni parlıyor resmen :) Elbise harika.Bu arada bende en az sizin kadar duygusalımdır :)

herteldenhepberaber.blogspot.com

İlhami Uyar dedi ki...

herşey mükemmel olmuş