9 Aralık 2014 Salı

YILBAŞI ŞIKLIĞINI VEPA'62 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU İLE YAKALAYIN

BCBGeneration, Jessica Simpson, Vince Camuto, Fornarina, Fitflop, Superga, Toms, Vans, Tommy Hilfiger gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA’62, yılbaşı gecesi için birbirinden şık bootie ve çizmelerle dikkat çekiyor. Siyahtan bordoya süetten rugana kadar farklı renk ve deride üretilen ürünler, bu özel gecede en şık olmayı isteyen kadınlar için tasarlandı.

Yılbaşı gecesi için planınız ister bir sokak partisi olsun, ister şehrin en şık otelinde balo, aradığınız ayakkabıyı en yakın Vepa62 mağazasında bulabilirsiniz. Yılbaşı hazırlıkları sizi şimdiden yorduysa, evden çıkmadan www.vepa62.com'dan elbisenize uygun ayakkabıyı tek tıkla alabilirsiniz. Sitedeki yılbaşı gecesi önerilerine bakmanızı şiddetle öneririm, aradığınız ayakkabı ve çantayı bu listede bulabilirsiniz.

Gelelim Alışverişkolik'in Vepa62'den seçtiği yılbaşı ayakkabılarına:


Satın almak için tıklayın

Yılbaşı deyince sizin de aklınıza pırıltılar geliyorsa, Jessica Simpson ayakkabılarınızla yeni yıla ışıldayarak girebilirsiniz.

Satın almak için tıklayın

Pırıltı sevenlere bir diğer seçenek de bu seksi Vince Camuto. Daha onlarcası online mağazada sizi bekliyor.
Satın almak için tıklayın

Yılbaşının resmi rengi kırmızı, Vince Camuto'dan bu kırmızı stilettolar tam da yılbaşı gecesi için yaratılmış.

Satın almak için tıklayın

Eğer kırmızıyı, pırıltıyı kıyafetinizde kullandıysanız, ayakkabı olarak en doğru seçim, sade şık nude Jessica Simpson pumplar.

Satın almak için tıklayın

Yılbaşını küçük bir arkadaş grubunun katılacağı samimi bir partide kutlayacaksınız. Hem şık hem de abartısız olmak istiyorsunuz. Cigarette pantalon, gösterişli bir bluz ve BCBG bootieler en ideal kombin.

Satın almak için tıklayın

Eğer mini bir elbise giydiyseniz, altına en iyi uzun çizme gider. Bu topuklu Jessica Simpson'lar ile upuzun bacaklarınız olacak.

Satın almak için tıklayın

Yeni yıla bir kayak otelinde mi giriyorsunuz? Kar ve şöminenin tadını çıkarırken tarzınızdan ödün vermemek için NewItalia Snowboots giyin, ayaklarınız sıcacık olsun.

Satın almak için tıklayın

Eğer yeni yıl planınız bir sokak partisiyse, saatlerce stilettolar üzerinde kendinize işkence etmeyin, bu Vince Camuto botlarla rahatlığınızdan ödün vermeden eğlencenin tadını çıkarın.

Satın almak için tıklayın

Pijamalarınız giyip, TV karşısında kestane yemek sizin için de en ideal yılbaşı planı mı? İtiraf ediyorum benim için de öyle :) Fitflop terliklerinizi giyip, evde keyfinize bakarken, tombalayı da unutmayın :)
Satın almak için tıklayın

Yılbaşı partisinde topukluların üzerinde saatlerce dans ettiyseniz, ayaklarınız 1 Ocak sabahı size isyan ediyor olabilir. Bugün onları New Balance ile şımartın, ayaklarınız tüm gün rahat olsun. Hem siz de yeni yılda spora başlama kararı almıştınız değil mi? Eh gece de hindi dolmasını fazla kaçırdıysanız, uzun bir yürüyüş ile yediklerinizi yakabilirsiniz. Spor yapmak için yeni bir çift New Balance ayakkkabıdan daha iyi motivasyon kaynağı olabilir mi?

Umarım yılbaşı ağacınızın altındaki kutulardan favori ayakkabılarınız çıkar canlar :) Alışverişkolikten öpücükler...

2 yorum:

Ezgi Tekin dedi ki...

Kesinlikle bayıldım !!!

Ezgi Tekin dedi ki...

Kesinlikle bayıldım !!!