16 Temmuz 2011 Cumartesi

Doğum günü hediyelerim

Aşağıdaki resimlere bakıp, "Aaa bunlar mı doğum günü hediyelerin!!!" diye kıskanmanıza gerek yok çünkü hepsi hayali hediyeler :) Bu yıl wishlistimde bunlar var, belki içlerinden bazılarını kendime hediye ederim kimbilir. Daha düşünsem onlarca bulurum ama ilk aklıma gelenler şunlar:

1-Oye bikini
İlk sırada bu var, yaz bitmeden şunu giyip güzel bir kumsalda salınsam diye hayal ediyorum. Bununla güneşlenilmez, boynundaki metal sıcaktan boğaza yapışır, üstelik dünyanın en tuhaf bikini izini bırakır bu model. Yüzmek desen frikik vermeden iki kulaç atılmaz. Ama beach partyler ve happy hour içkinizi yudumlarken giymek için daha havalısı olmaz.

2-Furla çanta
Bu çantayı tüm sonbahar kış sezonu her yerde her saat kullanabilirim. Sanırım para biriktirmeye başlamak lazım hemen.


3-Prada minimal baroque gözlük

Bu da yaz bitmeden alınası parçalardan, yıllar sonra bile severek kullanılabilir, iyi bir vintage gözlük olarak kızınıza bile miras kalabilir.

4-Burberry trenchcoat


             


Tam bir trenchcoat delisi olan ben, yıllardır bunun hayalini kuruyorum, hatta geçen yıl artık alma vakti geldi dedim gittim Nişantaşı mağazasına ama şansıma bedeni yoktu, ben de onun için biriktirdiğim parayı çarçur ettim ama bu sonbahar bunu mutlaka istiyorum. Dolabımda onlarca trenchcoat var ama Burberry hepsinden ayrı, hiç bir trenchcoat yerini tutamaz.

5- Chanel 2.55
 
Onun için fazla söze gerek yok, o asla eskimeyen bir klasik; hangi kadın gardrobunda bir Chanel istemez ki?
6-Bottega Veneta çanta


Furla çanta biraz para biriktirirsem belki ama Bottega için daha beklemem gerek, şimdilik benzeri Yargıcı çantam ile mutluyum :)

7- Kısmet by Milka



 

İşte her tasarımına aşık olduğum tasarımcının şaheserleri. Kısmet by milka imzalı herhangi bir kolye yüzük, küpe ya da bilezik için delirebilirim.

8- Christian Louboutin ayakkabı

Bu kırmızı tabanlı efsane ayakkabılardan her kadında bir çift olmalı diyorum. Her ne kadar son zamanlarda favorim Nicholas Kirkwood olsa da bu seksi ayakkabıların yeri başka.

Allah'ım bu ciciler lütfen seneye doğumgünümde dolabımda olsunlar. Bunları paket yapıp gönderir misin :)

5 yorum:

fashiONözge dedi ki...

valla harika seçimler yapmışsın,umarım kavuşursuunnn ,ahh ahh ben de isterem,doğumgünü kızlarıyız ya dilek tutalım da belki olur he canım:)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

İstemek bedava isteyelim tabi :)Hem ben secreta inanırım devamlı bu cicilere bakıp kendimize çekeriz belki:)

Sıla Yılmaz dedi ki...

1 ve 3 benim de wishlistimde var :)
Çok güzel seçimler..

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

@Siu Umarım kısa zamanda alıp bir outfit postu yaparız Prada gözlüklerimizle:) Bikinilerimizi de bavula atıp tatile çıkarız..

Sıla Yılmaz dedi ki...

İnşallah :)