16 Temmuz 2011 Cumartesi

İyi ki doğdummm, gördün mü 24 oldum :)


İlk postumda hemen moda trendler konularına falan girmeyeyim dedim. Uzun zamandır sadık bir blog okuyucusu olup onlarcasını takip etsem de bir türlü yazamadım, hep erteledim. Bahanelerim çoktu, bu işi zaten çok iyi yapanlar vardı ben onlar kadar iyi olamazdım, teknik bilgi eksiklerim vardı, bloggera resim bile yükleyemiyor, şablon indiremiyordum, sonra iyi fotoğraf cekemiyordum, kimbenim resimlerimi çekecekti vs vs. Ama bugün doğumgünüm madem yeni yaşımda yeni bir başlangıç yapmak istedim ve başlamak için en iyi zaman şimdidir dedim.Yeni yılı bekleyecek değiliz ya illa ki ben yeni yaşımda yeni kararlar aldım. İlki erteleme ve bahane bulmayı kendime yasaklamak oldu. Diğerleri ne mi:

-Alışverişkolik olmanın negatif taraflarını gördüm vicdan azabı, kapıları kapanmayan dolaplar , babam ve annemin uyarıları, boşalan cüzdan:) İlk karar bunu pozitife çevirip bir blog yazmak, ki hayata gecti bile an itibariyle:)

-Daha bilinçli alışveriş yapmak, gereksiz harcama yapmayıp, alışverişkolikten alışveriş uzmanına yükselmek:)

-Kilo verip eski fit günlere dönmek
-Spora başlamak

-Kariyerimin ne yöne gideceği konusunu düşünüp araştırmak ve o yöne odaklanmak


Benim listem böyle uzar gider kızlar, siz de benim gibi yani yılı, doğumgününü fırsat bilip kararlar listesi yapar mısınız? Sizin listelerde nelere var??

5 yorum:

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

hosgeldin, bence iyi bir karar vermişsin.

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Hoşbulduk canım:)

Adsız dedi ki...

hoşgeldin,artık iki kutlama birden yaparsın :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

iyi ki doğdun canım:)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Çok teşekkürler, güzel bir yıl oluyor =)