25 Temmuz 2011 Pazartesi

Ugly is the new beautiful

Ugg modası geçti, artık sokaklarda ayı patisine benzer botlar giyen kızlar yok diye sevinen erkekler, kabusunuz bitmedi! Ugg botların modası geçebilir ama çirkin ayakkabı modası hız kesecek gibi görünmüyor. Crocks terlikler, clog denen takunya benzeri terlikler vee tabi bu leopar baskılı platformlar. Kızların seveceği erkeklerin nefret edeceği bir trend daha. Buradan da neyi anlıyoruz kızlar erkekler için değil önce kendileri sonra da diğer kızlar için giyiniyor; aksi halde herşey çok daha kolay olurdu değil mi, bir mini etek bir çift topuklu tamam:) Tamam stilettolar hala dolabımızın baştacı ama arada onları çirkin ama sevimli arkadaşlarıyla aldatabiliriz. Ben yukarıdaki Jeffrey Campbell ayakkabılardan mutlaka istiyorum, son zamanlara favori bloglarımda sık sık karşıma çıkıyorlar, mini jean short ve skinnylarin altında çok hoş duruyorlar. Jeffrey Campbell'ın diğer çirkin güzellikleri de aşağıda:)

Boys, you might be happy because Ugg boots are out; yet the nightmare is going on! Ugg boots are out but ugly shoes are in. Crocks, clogs and these cheetah wedges. Girls willl love them but boys will hate them, in my opinion. Stilettos are still stars of our closet, but sometimes we can be unfaithfull and put on these wedges:) I want these Jeffrey Campbell wedges, I see them in my favorite blogs very often; they look fab under skinny jeans or mini jean shorts. And other ugly beauties of Jeffrey Campbell:



Püsküllü ve arkası fiyonklu olanları çok sevdim. Ama en sevdiğim aşağıdaki lita modeli:

I loved the first and second ones; yet my favorite is Lita :



Lita botların rahat olduğunu duydum, alan var mı aranızda, gerçekten rahat mı, tüm gün yürüyebilir miyim o platformla? Bir de sloestruck.com' dan hiç alışveriş yaptınız mı, siparişler Türkiye'ye sorunsuz geliyor mu? Ya da Jeffrey Campbell satan önereceğiniz bir yer var mı?

Lita is said to be very comfy, have you ever tried, are they really comfortable and is it easy to walk on them?

10 yorum:

Adsız dedi ki...

i love anything leopard, but I also love the cut out intricate heel of the last pair in the second image!

XO Sahra
EffortlessCool

deniz saatçioğlu dedi ki...

merhaba, çok teşekkürler bloguma yorumun için. Hoşgeldin öncelikle :))

ben de bayılıyorum Lita modeline. Solestruck tan daha önce başka bir model Jeffrey Campwell sipariş ettim ama siparişim 150 doları geçtiği için(başka şeyler de vardı) gümrüğe takıldı. 70 lira vergi ödedim bir de gidip uğraşmam gerekti. Ama bildiğim kadarıyla limitin altında olursa, sorunsuz kapına geliyormuş.

İyi haftalar.
www.denizsaatcioglu.blogspot.com

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Denizcim çok teşekkürler. Sanırım 150 dolar civarında fiyatları o yüzden gümrüğe takılma riski var ama çok beğeniyorum sanırım bu riski alacağım. Keşke Türkiye'de satılsa...

the nyanzi report dedi ki...

so many beautiful shoes!

Chicca dedi ki...

I am totally in love with JC'shoes!!!They are the best!
http://chiccastyle.blogspot.com/

oomph. dedi ki...

i didn't jump on the lita bandwagon, but i did give in to the jessica simpson dany, which is similar in platform height and chunky heel...and it really is comfortable!

[oomph.]

balgözlükız dedi ki...

ben de ugg sevmeyenlerdenim :) ama leopar süperr..buarada izleyicin olucam ama izle kısmı çıkmıyor...işten denedim yok evden yok..mutlaka yakalıycam ama :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

@ oomph I think it worths trying;)
@balgözlü kız öncelıkle izleyıcım olmak için uğraş verdiğin için sağol :)) Ama izleyememene üzüldüm en üstte sağda bu siteye katıl yazan kısım da görünmüyor mu?? Umarım sorun çözülür ben paylaşımlarını severek takip ediyorum sen de beni izleyebilirsin inşallah :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

LV dedi ki...

Those leopard booties are really cute!

http://foodfashionandflow.blogspot.com/

ISABELLE dedi ki...

Love the last heels!

xoxo

www.isabelleatelier.blogspot.com