13 Kasım 2011 Pazar

Ben Bu Yaz...

Ne zamandır ertelediğim bir şey yaptım bu hafta, yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkardım, artık beni mevsim normallerinde seyreden kombinlerle göreceksiniz :) Yazlık giysilerimle bir süreliğine vedalaşırken  bu yaz neler yaptığımı düşündüm, sonra da sizle de paylaşmak istedim. Ben bu yaz..
  • İstanbul'dan İzmir'e taşındım. O yüzden sık sık Boğaz'ı, Galata Kulesi'ni, Rumelihisarı'nı düşündüm. İstiklal Caddesi'nin kalabalığını, okulumun manzarasını, evimi -pardon eski evimi- , hatta hiç akmayan trafiği özledim.
  • İnsanın 6 yılı kaç koliye sığıyor diye saydım. Kendimi de bazen kolilerdeki eşyalar gibi bir kutuya sıkıştırılıp kapatılmış, rutubetlenmiş, tozlanmış ve küf kokmuş gibi hissettim.
  • Böyle hissedince yürüdüm, uzun uzun yürüdüm sahilde. Her akşam güneşin batışını izledim deniz kenarında. Yürüdüğüm sahilin Bebek sahili olduğunu hayal ettim, ama köprüyü göremeyince hayalden uyandım.
  • Yüzgeçlerim çıkana kadar yüzdüm. Güneşten kızaran burnumla, soyulan omuzlarımla mutlu mutlu denizin tadını çıkardım.
  • Diyete başladım, ama anne kurabiyesi, hala sarması, teyze böreği derken sık sık bozdum. Tekrar başladım, tekrar bozdum. Önemli olan bozup bozup yeniden yapmak değil midir?
  • Uzun zamandır okumak istediğim kitapların çoğunu okudum. (Bkz. Mustafa Sandal, Yokluğunda Çok Kitap Okudum:))
  • Uzuuun uzun tembellik yaptım, bazen hiçbirşey yapmamanın tadını çıkardım. Dolce far niente!
  • Ailemle uzun, keyifli, telaşsız kahvaltılar yaptım, hem de her sabah. Her güne Pazar günü gibi başladım.
  • Ilık yaz akşamlarında, bol kahkahalı, balıklı, Zeki Müren'li sofralarda "Bir ihtimal daha var", "Elbet bir gün buluşacağız", "Şimdi uzaklardasın" dedim.
  • Kendime doğumgünü hediyesi olarak bir blog açtım, hep isteyip, ertelediklerimi hayata geçirmeye karar verdim. Anladım ki başlamak için mükemmel olmayı beklemek yanlış, çünkü başlamadan mükemmel olamayız. Sanırım yazın en güzel olayı bu blogu açmamdı.
Şimdi sırada yazdan kalma fotolar:























Başı mutlu, ortası hüzünlü, sonu sıkıcı bir yaz olmuş, resimlere bakınca anladım. Önümüzdeki yaz daha güzel olacak, biliyorum bekliyorum =)

Çekilişe hala katılmadıysanız son 3 gün, Amway Beautycycle cilt bakım seti kazanmak için ne yapmanız gerektiği aşağıda yazıyor, hemen 2 post öncesine dönüp yorum bırakın, kaçırmayın :)

10 yorum:

zeys dedi ki...

Bende izmirdeyim suan ve aynen bende istanbulu cok ama coook ozluyorummm..ve o sahil hic bebek sahiline benzemiyor :) seni cok iyi anliyorum

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

civciv dedi ki...

resimler de, kombiler de , sen de cok güzelsin <3

Unknown dedi ki...

Çoğunu çok beğendim ve yazı şimdiden çok ama çok özledim :) ne iyi etmişinde yazı şöyle bir özet geçmişsin içim açıldı valla !

CURCUNAM

gülümse dedi ki...

iyi ki başlamışsın tatlım...

darkolivee dedi ki...

gardolabında her renk mevcut ne güzel rengarenk :)

Unknown dedi ki...

Bol kombinli bir post olmuş.Benim favorim kesinlikle sarı elbisen.

Giz dedi ki...

Canım iyi ki de açmışsın bu blogu.. Satırlara döktüklerini okurken benzer düşünüş, hissediş ve yeniliğe adapte durumunu yaşamış olduğumuzu gördüm geçen yaz. Ben de kolileri sayıp taşındığım Anadolu yakasında karşı tarafı, cam kenarındaki masamı, anne yemeğini özledim durdum. Her yeni başlangıç daha da güzel şeylere açılıyor aslında. Yüzgeçlerin çıkana kadar yüzmen ve yazın tadını sonuna kadar çıkarman birçok insanın özeneceği ve yerinde olmak isteyeceği bir şey :) şimdi mevsim sonbahar, yine yenilikler çalar kapını bakarsın, her ne olursa olsun bunları blogunda paylaşman, bizlere yazman daim olsun canım :)

essu dedi ki...

cok iyi yapmıssın canım blog acarak :) paylaştıgın şeylerde cok güzel ♥ elbiselerin farklı farklı ismin gibi :) masallah demek istiyorum hepsi birbirinden güzel:)

Adsız dedi ki...

elbiselerin hepsi cook gusel ama ben sarı fırfırlı olana bıttım yaaa (ilk fotoda olan)
http://moda-kulisi.blogspot.com/
ben blog dunyasına yenı katıldım, seni de beklerim

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

zeys demek aynı kaderi paylaşıyoruz umarım alışırız ya da alışmamıza gerek kalmaz:)

civciv senin güzelliğin o cnm :)

curcunam teşekkürler canım yazı özeldiğimden bu postu yaptım ben de :)

gülümse evet iyi ki böylece sizin gibi tatlı okuyucularım oldu :)

darkolive özellikle yazın renk renk giyinmeyi seviyorum :)

Melis Kıyıcı ben de çok severek giyiyorum onu :)

Giz beni anladığını hissettirdiğin için teşekkürler, ben de gizli terası okurken bazen ben mi yazdım diyorum, iyi ki blogu açtım da sizlerle herşeyimi paylaşabiliyorum!!

Essu çok teşekkür ederim blog açıp sizlerle herşeyi paylaşabilmek çok güzel

Moda Kulisi çok teşkkürler, blogosfere hoşgeldin canım :)