29 Kasım 2011 Salı

Great News: Marni for H&M



Eğer Versace for H&M benim gibi sizi de hayal kırıklığına uğrattıysa, Mart'ı bekleyin. Daha Versace koleksiyonu mağazalarda yeni yer almışken, H&M yeni bombasını açıkladı, İtalyan modaevi Marni ile işbirliğini duyurdu ve beni kalbimden vurdu. Lanvin koleksiyona aşık olduğum, Versace koleksiyonundan ise tarzıma uzak bulduğum için ( fazla mı Rustu ne :)) tek parça dahi almadığım H&M bu sefer yine beni heyecanlandırmayı başardı, hatta kalbim bunları yazarken güm güm atıyor resmen. Zaten ilkbahar koleksiyonları beni her zaman daha fazla heyecanlandırır, tam bir yaz kızı olduğumdan ve outfit postlarımda gördüğünüz gibi palto ve botlarla aram iyi olmadığından dolayı=) Marni'nin etnik ve grafik desenlerini karıştırdığı, harika renklerin ve Afrika esintilerinin olduğu koleksiyonu bahara çok yakışmış. Şimdiden para biriktirsem iyi olur nereeyse tüm koleksiyonu alacağım gibi bir his var içimde :) Büyük gün 8 Mart, ajandalara kaydetmeyi unutmayalım.

If you are dissappointed by Versace for H&M, wait for March. It has been couple of weeks since Versace collection is in stores; yet H&M announced the next project, collaboration with Italian fashion house Marni and it excited me too much. I loved Lanvin for H&M collection and bought many pieces; but didn't buy anything from Versace collection, it is not my style. I think I will buy the whole collection which means I need to save money for 3 months. “I wanted to create a true Marni wardrobe by revisiting all our favorite pieces in signature fabrics and prints,” says Castiglioni, the creative director of Marni. The colours are vivid and the prints are bold, be they African inspired or simpler colour blocks. The silhouettes are all Marni staples, with full pleated skirts, dresses, cropped trousers and jacquard knit, and fabrics range from silk to crisp cotton poplin. To finish the complete look the collection also includes jewellery, shoes, bags and scarves. Save the date: Marni for H&M will be on March 8.

Şimdilik koleksiyondan birkaç parçayı görebiliyoruz sadece ama beni heyecanlandırmaya bu bile yetti.

Now we could only see a few items from the collection yet they are promising enough to make us excited for the collection.



3 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten beklentilerim arttı neler çıkıcak sabırsızlanıyorum :)

gülümse dedi ki...

o koca puantiyeler aklımı aldıııı

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

stay on the fashion kesinlikle beklentileri boşa çıkarmayacak bir koleksiyon geliyor =)

Gülümse çok sevimliler puantiyeler :)