5 Kasım 2011 Cumartesi

Kırmızı Bayramlık Ayakkabılar




Elbise/ Dress: Batik
Ayakkabı/ Shoes: Vakkorama
Kolye/ Necklace: H&M
Çanta/ Bag: Yargıcı
Gözlük/ Sunglasses: Prada

Kırmızı ayakkabılar siz de çocukluğunuzun bayramlarını hatırlatmıyor mu? Kırmızı rugan yepyeni ayakkabılar, giymek için bayramı beklediğimiz. Büyüyünce bu kırmızı ayakkabılara bir de topuk ekleniyor, ama uyandırdıkları heyecan hala aynı. Bayram öncesi kırmızı ayakkabılarımla bir kombin yapıp, kırmızı ayakkabılarımız, beyaz çoraplarımız ve bayram şekerlerimizle dedelerimizin elini öpmeye gittiğimiz neşeli bayramları hatırlatmak istedim. Şimdiden herkese iyi bayramlar :)

Red is a magical color, it brings energy to outfits. Red accessories, especially bags and shoes are my favourite. When you wear a red pair of shoes with  a tshirt and jeans, a navy or black dress, the outfit chnages completely. My red shoes are not lonely anymore, now they have a new friend: a red necklace, doesn't it look like cherries?

3 yorum:

gülümse dedi ki...

aaaa bak hiç farkında olmadan ben de bugün kırmızı rugan ayakkabı aldım,iyi mi:))annem al,al,al diye ısrar etti hatta ben alınca orda başka bi kız vardı ayakkabı bakan gitti ona da al kızım al siz gençsiniz azcık renkli giyinin dedi,kıza zorla aldırdı ayakkabıyı:)))çooook şık olmuşsun tatlım benim.sana da iyi bayramlar,xoxo

Adsız dedi ki...

kirmizi ayakkabilarini coooooooook begendim, benimde benzeri bir tanesi var, asigim resmen bu ayakkabilara : )

özge bayrak dedi ki...

ben nedense takibe almamışın seni, hemen followluyorum! ayakkabılara bayıldımmmm! çok yakışmış!