30 Kasım 2011 Çarşamba

Mango Spring Summer 2012


























Siz bu satırları okurken soğuktan donuyor olabilirsiniz, dışarıda şakır şakır yağmur yağıyor olabilir ama ben sizi 2012 ilkbaharına götürmek isedim. Daha kış gelmeden ilkbahar özlemi duyan sadece ben miyim acaba. Yukarıdaki resimlere bakarken Nisan ayına ışınlanmak istedim, aradaki 4 ayı bypass geçebiliriz. Zaten kış moduna yeni giriyorum, kışlıkları çıkaralı birkaç hafta oldu, bu lookbooklar kışlıklarımı geri gönderip yazlıklara yer açma isteği uyandırdı. Mango'nun ilkbahar koleksiyonuna bayıldım, lookbooktan gördüğüm kadarıyla son 3-4 yılın en iyi koleksiyonu bu olmuş. İşte özlediğim Mango bu, geçen yaz nedense sadece 2-3 parça bulabilmiştim, ama bu yaz yüklü bir alışveriş olacağı kesin :) İlkbahar sezonunda bizi pastel renkler, pliseli etekler, cut off denim şortlar, tulumlar ve blazerlar bekliyor, hepsi de tam benlik. Pliseli etekler ve tulumların hala moda sahnesinde kalması beni sevindirdi, dilerim modaları hiç geçmesin. Koleksiyondan favorilerim sarı maxi pliseli etek, mercan pliseli elbise ve etek, krem ve mercan çizgili elbise, lacivert blazer ceket. Siz de koleksiyonu sevdiniz mi, favorileriniz hangileri?

While you are reading this post, it may be chilly and rainy outside; yet I want to take you to spring. It is the beginning of the winter and I have already missed spring. Couldn't we bypass winter and go to April? I am in love with spring summer collection of Mango. Pleated skirts, pastel colours, blazers, cut off denim shorts and jumpers are waiting for us, I am waiting for the collection impatiently. My favourite items are yellow pleated skirt, coral pleated dress, navy blazer, coral and cream stripe dress. Did you like the collection, which ones are your favourite items?

10 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

ayyy bende ilkbahar gelsincilerdenim asla yanlız değilsin:) postu okuduğumda bahsettiğin havayı yaşıodum zaten:( harika olmuş sanki post sanki mart sonuda ben birazdan alsancağa gitcek gibiyim yani:))) o derece beendim bayıldım plise etekler beni benden aldı :)

begumyagci.blogspot.com

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Begüm demek sen de İzmirlisin =) Şimdiden koleksiyonu görmemiz kötü oldu nasıl bekleyeceiz MArın gelmesini :)

begum begum huuu dedi ki...

ay çok zor beklicez tatlım :) seni bloguma beklerim:))) ay bak geçmicek kış bi türlü zaten:(

begumyagci.blogspot.com

essu dedi ki...

magazalarına gidip kendime göre bişi bulamıyorum var ama begenemiyordum :) son koleksiyonları beni pek cezbetmiyordu :S vardır belki güzel parcalar ama burdaki mangolarda beni al dicek bisi ile karşılamamısdım bu koleksiyorunu ilk resimlerden itibaren hepsini cok begendim :P renkler hoş ♥

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Begum begum huuu blogun çok hoş canım, yalnız yorum bırakamadım sanrım yorumlarını ayarlardan pop up a çevirirsen, yani yorumlara tıklayınca bunun gibi arı pencere çıkarsa o sorun gidiyor

essu evet renkler inanılmaz güzel pastel tonları severim zaten, tam bahar renkleri, sarılar mercanlar..

İrem dedi ki...

2.ve 5. fotoğraflarda ki kombinleri beğendiim :D

Sıla Yılmaz dedi ki...

Renk tonlarına bayıldım!!

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

İrem evet kesinlikle çok hoş kombinler :)

Siu tam bahar renkleri içimi neşelendirdi bakmak bile!

Unknown dedi ki...

Efsanevi LV defilesinden sonra pastel renklerin gelmesini bekliyorduk ama yine de görünce çok hoşuma gitti, bu yaz insana huzur veren şık ve dinlendirici renklerle geçecek anlaşılan :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

BeTwin Us bakmak bile iyi geliyor ve gelecek olan yazı hatırlatıp huzur veriyor bana :)