24 Eylül 2012 Pazartesi

Coral Reef



              Elbise/Dress: Milla, Ayakkabılar/Shoes: Zara, Çanta/Clutch: H&M, Kolye/Necklace: Evren Kayar

Bu kolyeyi Temmuz'da Vogue dergisinde görüp vurulmuştum. Yeni işimden aldığım ilk maaşımla kendime bu kolyeyi aldım, kalıcı ve özel bir hediye oldu. Sevdiklerimizi hediyelerle şımartmak sevindirmek çok güzel ama kendimizi de unutmayalım canlar. Her bahaneyi kullanıp kendimizi hediyelerle şımartalım -hatta hiçbir sebep yokken bile- biz buna değeriz. Hem kim bizim neyi sevdiğimizi, istediğimizi bizden daha iyi bilebilir ki? Her kadının kalbinde yatan, vitrine yaklaşıp uzun uzun incelediği bir kolye, küpe ya da yüzük vardır. Onun hediye edilmesini beklemektense, bugünden itibaren onun için para biriktirmeye ne dersiniz? Günün şarkısı da  Nil Karaibrahimgil'den "Tek taşımı kendim aldım" :)

I saw this necklace on Vogue Turkey July issue and fell in love with it. It is a necklace designed by a Turkish designer Evren Kayar. When I got my first salary in my new job, I bought it as a gift for myself. It is nice to pamper our family, friends and boyfriend and giving them presents, but lets not forget to pamper ourselves. Every women dream a piece of jewelry- a ring, a necklace or a pair of earrings- and wait  for a special man who will give it as a gift. It is time to give up waiting and save money to buy it, what will you buy yourself as a gift??

6 yorum:

Grace Happy dedi ki...

bayıldım sankı elbıseye ozel yapılmıs :) ve ılk maasın hayırlı olsun canım

What's Next dedi ki...

en doğrusunu yapmışsın! kendimizi şımartmayı unutmamak lazım, ben bu şımartma işine yarın bir day-off'la başlıyorum, yeteri kadar biriktirdiğimde wishlist'ime de el atacağım ^^ kolyen muhteşem gerçekten, son kuruşuna kadar değmiş bence ;)

zeys dedi ki...

kolyene bayıldım! sankı elbıse de onun ıcın yapılmısss :)

begum begum huuu dedi ki...

muhteşem bi kolye bu :) iyi ki kendine hediye etmişsin :) oh mis :) kolye ve elbise birlikte olmak için yaradılmışlar bence hep birlikte olmalılar :)



begumyagci.blogspot.com

chfashiontrend dedi ki...

sanki elbisenin bir parçası gibi.güzel bir uyum bayıldım.
sevgiler

satış butiğim açıldı bu arada ziyaret etmek isterseniz:
chfashiontrendbutik@blogspot.com

Adsız dedi ki...

kolyeye bayıldımm, milla elbise yakışmış;)takibe aldım bende bloguma beklerim takibe alırsan mutlu olurum;)

http://www.nutswardrobefashion.blogspot.com/