30 Eylül 2012 Pazar

Waiting For A Miracle




Elbise/Dress: Milla, Sandaletler/ Sandals: Pull&Bear, Çanta/Clutch: Zara

Hayattan ne zaman bir mucize istesem, bana o mucizeyi yollar. Bazen hemen, bazen biraz geç, bazen de ben ne istediğimi bile unutmuşken, ama mutaka geir o mucize. Ne istediğinizi tam olarak tanımlayamazsınız, birşeylerin  eksik olduğunu bilirsiniz ama eksiği dolduracak parçanın ne olduğunu bulamazsınız ya zaman zaman... Ya da hayatınızda yeni bir döneme girmek istersiniz, yepyeni, parlak, umut ve mutluluk dolu...Bir mucize gerçekleşsin ve sizin hayal bile etmediğiniz şeyler olsun istersiniz. İşte öyle bir dönemdeyim ve mucizemi bekliyorum. Mucizem, gel artık!!

Whenever I want a miracle to happen, life gives it it to me. Sometimes immediately, sometimes a bit later, sometimes even after I forget what I was waiting for. You know this feeling that you see that there is something wrong in your life  yet you cannot understand what it is, you cannot find the lost piece of the puzzle. I gave up looking for the lost piece, I am just waiting for a miracle. My miracle, come to me!!

5 yorum:

Begüm ŞEN dedi ki...

Boyle yazabilmek isterdim bayildim yaziniza cok guzel bir blog belliki guzel birinden tebrikler zevkle takipteyim :))

modabekçisi dedi ki...

kemer nerden acaba?

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Begüm ŞEN çok teşekkürler, çok mutlu oldum :)

modabekçisi kemer de elbiseyle birlikte satılıyordu, trnedyol da millayı takip edersen bu kemerle bırlıkte satılan elbiselerden bulabilirsin :)

İlhami Uyar dedi ki...

Mucize beklentiniz çok yüksek inşallah neticeleri beklentinizden fazla olur çok mutlu olursunuz,herşey gönlünüzce olsun,her zaman mutlu sağlıklı ve başarılarla dolu haberlerinizi duymak dileklerimle

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

insallah yakın zamanda gelir. sen istemeye devam et yakındır gelmesi;)