22 Mayıs 2013 Çarşamba

Sırt Dekoltesi Sevenler?








Elbise/Dress: Milla By Trendyol, Ayakkabılar/Shoes: Zara, Çanta/Clutch: Yargıcı

Sırt dekoltesini çok severim, en çekici ve zarif dekoltedir bana göre, ancak günlük hayatta kullanımı zordur- ya da zordu diyelim. Cesur, bele kadar inen sırt dekolteleri için yine geceyi beklemek zorundayız ancak bu kombindeki gibi minik pencereli elbiselerle sırt dekoltesini gündüze uyarlamak mümkün.

I love low back dresses. They are attractive and chic but it is impossible to wear them if you are not going to a special occasion. If you are looking for an  easier alternative to low back dresses, you can try dresses with a cut out on back. You can wear them whenever you want, day or night.

3 yorum:

Belleeamie dedi ki...

elbisenin rengine bittim ben ! :0
sirt dekolteside cok hos :)
sevgiler canim

Paloma dedi ki...

Nihayet iki post ard arda topuklu ayakkabı gördüm. Lütfen şu babetlerden vazgeçin artık, en güzel kombini bir anda bitiriveriyorlar çünkü... Ne kadar yakışmış oysa topuklular, şu son iki posta bakmaya doyamadım.
Sevgiler :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Paloma çok teşekkürler beğenmene çok sevindim. Kesinlikle katılıyorum topuklu ayakkabı ne giyersek giyelim tüm görüntüyü br anda değiştiryor ve ayrı hava katıyor. Topuklu ayakkabıları ben de çok seviyorum ama yürüme konusunda malesef başarısızım. Biraz da rahatıma düşkünüm sanırım o yüzden babetlerden vazgeçemiyorum. Yine de sanırım artık topukluyla yürümeyi öğrenmek için bşraz kendimi zorlamam, bunun için de daha çok topuklu giymem lazım :) Sevgiler :)