20 Eylül 2013 Cuma

Trend Alert: Pointed Flats

 
Sivri burun ayakkabının her türüne aşıktım bir zamanlar, topuklusu, düzü, çizmesi... Ama sonra demode olunca benim de gözümden düştüler, yuvarlak burunlu ayakkabılarımla çok mutluydum, "Oh be dünya varmış" diyordum. Derken trendler yine değişti, sivri burunlu ayakkabıların dönüşü muhteşem oldu. Tabi onlar döndüğünde ben çoktan dolabımdakileri vermiştim, üstelik artık eskisi kadar çekici gelmiyorlardı, rahata da alışmıştım. Bir süre dirensem de çok uzun süre dayanamayıp, iki sivri burun stiletto aldım ve tabi ki devamı da geldi. Düz olanlarından henüz almadım ama 19 no lu lacivert püsküllü Zara'yı alışveriş listeme ekledim. Sizler bu ayakkabıları sevdiniz mi? Ben şimdiden dolabıma attım bile diyenler?
 

I was a big fan of pointed shoes, no matter high heeled or flat. When they are out of fashion,, my love came to an end, I discovered how comfortable ballerinas are. Yet, trends changed  and pointed shoes became trendy again. I was a bit reluctant to give up my comfortable new friends but I bought two pairs of pointed stilettos. Many new pairs followed them but  I still don't have pointed flats. I tthink I will buy no:19, navy Zara. Which one did you like most? Have you already bought pointed flats?

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bende 23.yü çok beğendim bu arada blogumda bu konuyu paylaşıcam sayenizde ilham oldunuz bana bu görseli blogumda kullanabilrmiyim izniniz olursa :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Sormanız çok büyük incelik, tabi ki kullanın:), ben çok önceden görüp beğenip pc ye kaydetmemişim ancak hangi site olduğunu hatırlayamadığımdan maalesef kaynak gösteremedim.

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

selam, bence süper bir trend sıradan bir kıyafete bile değişik hava veren bir stil, ben flats haricinde pointed bot aradım ama 2 tane zar zor buldum, türkiyede şu an fazla yok, zaman bulursanız pointed ankle botlar içinde bir post yapar mısınız, şimdiden tşkrler, sevgiler

Bengi dedi ki...

30 numara ve 3 numara çok güzel görünüyor.Skinny pantolonlar ve trençkotlar için ideal :))
bengi
netmoda.com