2 Şubat 2012 Perşembe

New In



Pazartesi her zaman haftanın sevilmeyen günü değildir, sendrom demek değildir ya, geçen haftaki kadar güzel olmasa da (ki yılın en güzel pazartesilerinden biriydi), bu pazartesi de benim için son derece keyifliydi, pazartesiler bana borçlarını ödüyor sanırım.:) Gayet güzel haberlerle  eve geldiğimde beni güzel bir sürprizin beklediğini gördüm. Pree Brulee 'den beklediğim paket, sorunsuz bir şekilde evime ulaşmıştı :) İçinden çıkan güzellikleri hemen dergimin üzerine dizip sizinle paylaşayım dedim. (Hemen dediğim 2 gün sonra oldu ama idare edin). Bu güzel siteyi yazın keşfetmiştim, hemen blogumda paylaşmıştım. Her ne kadar gümrükten korksam da geçenlerde yeni neler gelmiş diye bakarken,sonunda içimdeki online alışverişkolik geri döndü ve siparişi verdi, iyi de oldu, o kadar güzeller ki, tam da ilkbaharı özlediğim, yaz gelse dediğim bugünlerde bunlara bakmak bile yaz neşesini getirdi bana. Yazlık bir elbise ve sandaletlerimi giyip bu rengarenk takıları taktığım bir yaz akşamı hayal ettim. Ve hayal bu ya, o yaz akşamı İzmir'de değil daha uzaklardaymışım, uzun bir tatilin başındaymışım, yanımda en sevdiklerim varmış, deniz kenarında-Ege Denizi değil- keyifli bir masada bol kahakahalı bir sohbet ediyormuşuz en sevdiklerimle, güneşte fazla kalmaktan omuzlarım acıyormuş hafif, burnum da soyuluyormuş ama sohbetin tatlılığından mı, kalamarın lezzetine kaptırmış olduğumdan mı, hiç farkında değilmişim. Bir turkuazlı mercanlı küpe beni buralara götürdü işte. O özlediğimiz yaz günlerine daha çok olsa da, Pree Brulee  den birkaç takı sipariş edip, yaz renklerinde kolyelerinizle idare edebilirsiniz. Hem içiniz rahat olsun, oldukça hızlı gönderim yapıyorlar ve müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor, maillerinize hızal dönüş yapıp yardımcı oluyorlar. Teşekkürler Pree Brulee!

Monday need not to be horrible every week and it sometimes does not mean "syndrome". This monday was a nice one for me even though not as pretty as last Monday (might be the best Moday of the year). When I came home on Monday, with good news, there was a surprise waiting for me : a box from Pree Brulee . I discovered this heavenly website in this summer and I made a post about it. Even though I am afraid of new regulations about customs and international online shopping, I could not stop the online shoppaholic inside me and she bought these babies. They are so beautiful and colorful that they bring me summer breeze which makes me feel happy as if it is already summet. I dream of a summer evening which I wear a summer dress, sandals and one of these necklaces. In this dream I am having a cheerful dinner on a table on seaside(not Aegean sea please, I want to be in somewhere far from İzmir) with my most belowed ones, it is the beginning of the holiday. I am suntanned, my shoulders are a bit sunburned but I don't mind it, even I am not aware of it because of focusing on gossip with friends or delicious dishes I am enjoying. A pair of coral and turquoise earring took me so far :) I know, summer is far, we have to wait for a few months; but why not buying a colorful necklace from Pree Brulee  while waiting for it and feel the spring? They deliver your packages in a very fast and safe way, besides, their customer service works very well and reply your mails immediately and help you. Thanks Pree Brulee!

17 yorum:

Adsız dedi ki...

bayıldım hepsi çok güzel:)güle güle kullanın.yalnız gümrüğe takılmadan gelmesi büyük şans.75 euro sınırı olduğunu biliyorum.toplamda ne kadar tuttu aldıklarınız?

aydan

minikkus dedi ki...

çok güzel ve çok zevkli aksesuarlar bunlar. renkler de modelleri de..
hepsini güzel günlerde kullan canım:)

gülümse dedi ki...

Ben de çok beğendim cok güzeller gercekten gule gule kullan

Süm dedi ki...

aşk yaşıyorum hepsiyle ayrı ayrı! Peki siteden alışveriş yaparken ücret sınırlaması fln varmı?

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Aydancım şanslıyım tam ucundan kurtuldum sanırım gümrükten sınıra yakın bişeydi..

Minikkuşum çok teşekkürler :)

Gülümsecim teşşekkür ederim :)

Süm hayır ücret sınırlaması yok, bir iki parça da alsam gönderiyorlar, rahatça alışveriş yapabilirsin ;)

Süm dedi ki...

üst sınırda yok dimi?:)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Süm üst sınır için şöyle bir durum var, Pree Brulee gönderir ama 75 euro yu aşarsa gümrüğe takılaabilir, bu yüzden tek seferde 75'i geçmemek ıyı olur ;)

Marcela Gmd dedi ki...

Wow beautiful!!!
Te sigo YA!!!
Que tengas un bonito día!

besos, desde España, Marcela♥

Rainbow Gatherer dedi ki...

aaayyy bayıldım ciddende harikalar ama gümrükde sorun olmaz bence ya, bunları alıp burda üstüne ek fiyat koyup satmaya kimse kalkmaz diye düşünüyorum çok çok ucuz değiller çünkü :)


http://rainbowgatherer.blogspot.com

rebeltakipte dedi ki...

renklere bayıldım,her biri enerji dolu ,güle güle kullan :)

Grace Happy dedi ki...

cok guzllermıs canım guzel gunlerd kullan :)

What's Next dedi ki...

süperler bayıldım! siteye de bakıyorum hemen, iflas edicem artık ühühü :D güzel günlerde kullan :)

zeys dedi ki...

Bayildm aldiklarinaaa:) hemen siteye bakiorumm:)

pembe fiyonk dedi ki...

turunculu maviliye bayıldım... güle güle tak cnm...bende hemen siteye bakıyorum..

The cook department dedi ki...

hepside şahane mmavili kolyeye bayıldım.

Unknown dedi ki...

Statement necklace delisi birisi olarak bu muhteşem parçalara ba yıl dıııım canım :) hepsi birbirinden güzel, yazın harika kombinlerde yer alacaklarına eminim en kısa zamanda o siteye göz atacağım güle güle kullan cicilerini canım :)

merrapunzel dedi ki...

TAKILARA BAYILDIM CIVIL CIVIL... http://merrapunzel.blogspot.com/