9 Şubat 2012 Perşembe

Vakvak Amca






Wearing, İpekyol vest, İpekyol pants, Batik denim shirt, Hotiç shoes

 Başlıkta adı geçen Vakvak Amca :)


İzmir'de bu haftasonu yazdan kalma günler yaşadık. Güneşli ve sıcak bir Pazar günü evde oturulmaz dedik ve yollara düştük. Biz İzmirliler havayı güneşli gördük mü ama Çeşme ama Foça yakınlarda bir yere kaçarız mutlaka, bu defa istikamet Balıklıova'ydı. Balıklıova Karaburun yolu üzerinde şirin bir sahil kasabası, gitmeyenler en yakın zamanda keşfetmeli. İzmir'den Çeşme'ye gider gibi otobanda gidiyorsunuz, Urla sapağını geçince Karaburun sapağı geliyor, oradan sapıp, Karaburun'a gider gibi dümdüz ilerliyorsunuz. Mordoğan'a yaklaşık 10 km kala Balıklıova'ya ulaşmış oluyorsunuz, İzmir'den 1 saat civarında ulaşabilirsiniz. Burada salaş ama çok şirin bir balıkçı var, Garib'in Yeri, fotoğraflar da oradan, denizin üstünde iskelede yemek yiyorsunuz, balıklar ve deniz ürünleri çok taze ve lezzetli. Bir de yemek yerken denizde bu sevimli ördekleri izleyip, bir yandan da onları beslemek çok keyifli. Bu da İzmirlilere benden bir öneri olsun. Sizin kafa dinlemek için kaçtığınız gizli adresleriniz neler? "Söylersek gizliliği mi kalır!" demeyin, bakın ben anlattım şimdi sıra sizde, aramızda sır kalacak söz :)

One shouldn't stay at home on a sunny and warm Sunday, therefore we wented to a small village near sea which named Balıklıova last Sunday. Balıklıova worths visiting, especially if you are near İzmir. There is a small seafood restaurant called "Garib'in Yeri", I strongly recommend you to have a lunch there, fish and other seafood must be tried, they are very tasty and fresh. Don't miss the chance to try shrimp and stuffed mussel if you have a meal there. What I like most about this restaurant is, there are ducks swimming near you, you can feed them while having your meal.

15 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ah izmir ah
yok ya okul bitsin ya izmire
atmalıyım kendimi ya istanbula
orda yasamalıyım
denızı olmalı muhakkak

kot gomlek hala alamadım
indirimden bıle kapamadım
yzık bana
hemen alınmalı :)

Adsız dedi ki...

babet giyilebilcek kadar güzel bir hava çooook kıskandım çoook.. daha yerden kar kalkmadı :( kombindeki jean gömlek ve kürk yelek çok hoşuma gitti :)

pembe fiyonk dedi ki...

çok tatlı görünüyorsun.çok beğendim kombinini:) leopar ve tüylü yeleğe dayanamam :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Bu İpekyol yeleği çok beğenmiştim ama bir türlü parasına kıyamadım:) hatta geçen kış sezonunda da gri tonda olanı vardı, ona da çoook bayılmıştım. Güle güle güzel günlerde kullan canım.

http://papis-style.blogspot.com

İlhami Uyar dedi ki...

mükemmel olmuş

chfashiontrend dedi ki...

yelek çok güzel cidden..bayıldım...sevgiler

Modavesaire dedi ki...

tatlım kombin çok güzel, sen de çok hoşsun. saçlaındaki kalın dalgalara bayıldım. geçen yeni bir maşa aldım aynı böyle bir sonuç oluyor doğal dalgalar, daha havalı diğer buklelere göre.. benm de bi kot gömleğim olsun , bi ara denk gelirsem alışverişlerde alayım..sevgiler.

balgözlükız dedi ki...

bayıldım vakvak amcaya :)yelek gömlek ikilisi süper olmuş:)

zühra dedi ki...

Kıyafette süper manzara da. Balıkovayı da çok severim. Sayende anılarımı yaşadım gene.

Duygu Senyurek dedi ki...

Kurkun cok guzel canim:))

Unknown dedi ki...

love the fur vest! seriously cute!

love from San Francisco,
Britt+Whit

Trendsum dedi ki...

Manzara da sen de süpersin sıcak günlerin tadını çıkar biz istanbulda donuyorum..

Bu arada blogumda hediye çekilişi düzenliyorum , katılmak isterseniz beklerim ;)

http://trendsum.blogspot.com/

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM
HOŞ BLOG
MANZARA HARİKA
:)
BANA DA BEKLERİM

Yasemin dedi ki...

Ohhh Harika... paylaşımın için teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Sen tam bir İpekyol kızısın tatlım! :) kürk yelek ve pantolon çok yakışmış, leopar babetlerini ve dalgalı saçlarını da ayrıca çok beğendim ;)