27 Temmuz 2012 Cuma

Ben Büyüyünce Gökkuşağı Olucam ki :)





Wearing Batik dress and clutch, Zara shoes

Bazen tek bir renk yetmez bana hepsini birden isterim. İçimde o kadar farklı renk, farklı ruh hali, farklı karakter var ki...Bazen Bayan Pollyanna, bazen Bayan Karamsar, bazen Bayan Kokoş, bazen bayan Cadı, bazen Bayan Hanımhanımcık Cicikız. Zaman zaman içimde kalabalık bir altın günü varmış, biribirinden tamamen farklı bir sürü kadın aynı anda konuşuyormuş gibi geliyor. Biri şen kahkahalar atıyor, biri devamlı birşeylerden şikayet ediyor, biri sessiz sakin bir köşede oturuyor kimseye sokulmuyor, biri geveze hiç susmadan birşeyler anlatmakla meşgul. Ben hem bunların hepsi hem de hiçbiriyim ya da onların toplamı diyelim. Bu renkli kalabalığı tek bir renk altında toplamak kolay olmuyor bazen, biri pembe istiyor diğeri turkuaz, ben de hepsine evet diyorum, gökkuşağı gibi geziyorum :)

Sometimes one color may not be enough. I have many different colours, different moods and personalities inside me. Somotimes I am Miss Pollyanna, sometimes Miss Pessimistic, sometimes Miss Posh or Miss Witch. I feel like there is a girls night inside me and I live with many women, one is laughing, one is complaining about life, another one is talking nonstop while the other is sitting on a chair silently. I am a combination of these women. It is not easy to find the right colour for all of these women , one wants pink, the other wants blue and I have to say " Yes" and be like a rainbow.

4 yorum:

chfashiontrend dedi ki...

elbisene cidden bayıldım canım,sevgiler

Adsız dedi ki...

Bir tavsiyem olacak sana.. Fotoğraflarının kalitesini arttırırsan göz zevkine daha çok hitap edecektir emin ol ;)

Sinem dedi ki...

Kesinlikle Adsız ile aynı fikirdeyim bir de sana babetten daha çok topuklu yakışıyor. Belli ki babetle rahat ediyorsun ama bazı kıyafetlerin de topuklu pabuçlar istiyor.

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

elbisenin renklerine bayıldımmmmmm