15 Temmuz 2012 Pazar

(Bozca)ada Sahillerinde Bekliyorum :)






                    Wearing Oxxo pants, Mango blouse, İnci shoes, Bebe clutch and Massimo Dutti necklace

Bozcaada postlarının da sonuna geldik ve artık beni kıskanmanıza gerek yok çünkü bu satırları size Bozcaada'da denize bakıp bir kadeh blush yudumlayarak falan yazmıyorum. 40 kusür derece İzmir sıcağında (tamam tamam abarttım biraz, dışarısı çok sıcak olsa da evde klima karşısındayım o kadar da acındırmamayım kendimi) yazıyorum ve geri dönüp fotoğraflarıma bakarak iç çekiyorum. Hiç değilse aldığım bir şişe şarabı da (fazlasını taşıyacak yer yoktu) Geyikli'de, Bozcaada feribotundan iner inmez içmeseydim şu an tatil fotoğraflarıma bakmak son Bozcaada postunu yapmak daha keyifli olabilirdi. Ama keyfim yine de yerinde, çünküü yarın güzel bir gün olacak. Neden diye merak edenler takipte kalsın. Bir de buruşuk bluzumun kusuruna bakmayın canlar, nedense üstüm başım buruştuktan, saçlarım bozulduktan ve makyajım aktıktan sonra geliyor aklıma hep fotoğraf çekilmek, giyinip dışarı çıkar çıkmaz tiril tirilken değil. Bluzum buruşmuş da olsa feriboa beinmeden birkaç veda fotoğrafı çekilmeyi düşünebilmişim neyse ki :)

Hi guys, this is the last holiday post, I returned home- no need to be jealouse of me anymore- and looking for photos taken in Bozcaada, my favourite holiday spot in Turkey. By the way, tomorrow is a special day, I feel excited and can't wait to share with you great news :)

2 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Saygıdeğer hanımefendi,pırıl pırıl deniziyle,tarihi evleriyle bizlere Bozcaadayı gezdirdiniz,sağolun,inşallah bu tatilin vermiş olduğu moral bir yıl boyunca devam eder ,en derin sevgi ve saygılarımla

Grace Happy dedi ki...

ayakkabına bayıldım twıttende takıp edıyorum bozcaadada eda ıle karsılasmısınız :)