11 Temmuz 2012 Çarşamba

Bozcaada'dan Sevgilerle :)





Wearing Machka dress, Zara shoes, H&M clutch and earrings 

Evet son iki postta ipuçları vermiştim, doğru cevabı buldunuz kolayca ama ben bir kez daha söyleyeyim: Tatilimi geçirdiğim bu cennet parçası Bozcaada canlar. Eğer önceki iki yazıma bakıp nerede olduğumu anlayamadıysanız  bu sizin daha bu cennet adayı görmediğiniz anlamına gelir, tüm tatil planlarını değiştirin ilk fırsatta gidin derim, ben ilk kez geldiğimde "Şimdiye kadar neden gelmemişim, ne çok şey kaçırıyormuşum" diye çok hayıflanmıştım, artık her yıl bir ya da birkaç kez gidiyorum. Adayla ilgili anlatacak o kadar çok şey var ki, şunları yapmadan dönmeyin diye bir yazsam bir haftadan önce dönemezsiniz :) Neyse daha 2 post yapacağım, tavsiyeleri oraya saklayayım. Bu tatilin güzel sürprizi What's Next blogunun fıstık sahibesi Eda ile karşılaşmamız oldu, ayaküstü sohbet etsek de birikte bir fotğraf çekilmeyi düşünemedik, bir dahaki sefere inşallah :)

Kisses from Bozcaada :) I was on holiday in one of the most beautiful islands in Aegean Sea. If you want to visit Turkey for holiday, please keep this island in your mind. If you prefer a silent and peaceful place and if you are interested in wine, Bozcaada is like heaven.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ay cok begendim elbiseyi, özellikle pembe rengi cok güzelmis, cok yakismis masallah! : )

What's Next dedi ki...

ay evet biz fotoğraf çekmedik dimii, bi dahaki sefere valla unutmayalım :)
pembe çok yakışmıştı sana, babetlerini farketmemiştim ama çok güzellermiş!

gülümse dedi ki...

pembenin bu tonu sana i-na-nıl-maz yakışmışşşşşş

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Uyumun bir harika nasılda denk getirdin .. Çok güzelsin , öpüyorum :)

modarella dedi ki...

Bozcaada cok gitmek isteyipte bir turlu gidemedigim bir yer. Umarim artik banada kismet olur. Boyle guzel fotolari gordukce iyice hevesleniyorum. Elbisen cok guzelmis gercekten, en sondaki fotografa konsept olarak ayrica bayildim.

Grace Happy dedi ki...

ozellıkle o elbısenın pembesıne bende bıttım :)