20 Temmuz 2012 Cuma

Ruhum Hep Desen Desen



Wearing H&M dress, Zara shoes, H&M clutch and earrings
Ruh halimiz değiştikçe giydiklerimiz de değişir, giydiklerimiz değiştikçe de ruh halimiz; ikisi devamlı zincirleme bir etkileşim içindedir. Kendini kötü hissediyorsundur, sevdiğin birşeyleri giyip, biraz makyaj yaparsın ruh halin anında iyiye gider. Bazen "Less is more" dur, bazen de bu kombinde olduğu gibi "More is more". Aynı anda hem iddialı desenleri olan bir elbise, hem taşlı ayakkabı, hem neon pembe kocaman küpeler isteyecek kadar neşeliydim bu kombini giydiğim gün, ne kadar çiçek, böcek, taş, boncuk varsa hepsini üzerimde taşımak istedim, ortaya böyle neşeli bir sonuç çıktı :)

Our mood affects our outfits and outfits affect our mood, they have the power to change each other. Sometimes we feel exhausted and wear something we love and it makes us feel better. Sometimes our motto is "Less is more", sometimes, "More is more". I wanted to wear a trpical printed dress, neon statement earrings and beaded shoes. I wanted more pink, more floral prints, more jewellery and made this outfit.

3 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

küpeler derim...



begumyagci.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Çok renkli şık bir kombin olmuş.. Elbiseyi çok sevdim firil firil:)

bende beklerim:)
http://mmelvvin.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Kombinlerin ruh hali ile bire bir paralel olmasına o kadar katılıyorum ki :))) more is more'un en güzel örneklerinden birisi olmuş, tam yaz renklerinde cıvıl cıvıl insanın içini açan renkleri harika taşımışsın canım :) o neşe ekrandan taşıyor adeta...