23 Aralık 2012 Pazar

I Love My Boyfriend






Jeans: Bershka, Deri ceket/Leather jacket: Bershka, Kazak/ Pullover: Batik, Ayakkabılar/Shoes: Mango, Çanta/ Clutch: Yargıcı

Boyfriend jean yeni bir trend değil, ama benim için yeni çünkü bu trende uzun süre mesafeli durdum. Başkalarında gördüğümde beğenip bana yakışmayacağını  düşünürdüm ta ki yukarıdaki jean ile Bershka'da karşılaşana kadar. Kısa bir süre tereddüt ettikten sonra kabindeydim ve bingo!!Aranan boyfriend  sonunda bulundu. Stilettolarımla da çok iyi arkadaş oldular, ben, stilettolarım ve boyfriendim bundan sonra sık sık birlikte gezmeye karar verdik :)

Boyfriend jean trend is not new yet they are brand new for me thus I was a bit reluctant to try them. When I saw them on others I loved them yet I thought that they wouldn't   fit me. When I saw these Bershka jeans I changed my mind and dared to try them and yesss, they were the perfect pair I was looking for. They  matched perfectly with my stillettos, this outfit is my favourite one in recent days.

8 yorum:

What's Next dedi ki...

boyfriend jean & stiletto ikilisini çok çok yakıştırdım sana, gayet cool bir kombin yaptığını düşünüyorum. ara ara bu kombinlerle görmeliyiz seni ;) bu arada kilo mu verdin sen? :)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Çok teşekkürler Edacım, sanırım artık daha sık bu tarz kombinler deneyeceğim :) spora başladım 2 kilo verdim demek belli oluyor oleeey ilk söyleyen sen oldun :) Yarın bu motivasyonla işten çıkar gym e koşarım ben ;)

Grace Happy dedi ki...

kuzum cok zayıflamıssın ya sen :)

begum begum huuu dedi ki...

bencede daha cok bırlıkte takılabılırsınız cok da guzel olursunuz :)



begumyagc,.blogspot.com

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Gracecim aslında henüz 2 kilo civarında verdim ama 2 haftadır aralıksız her gün spora giidiyorum o biraz etki etti sanırım :)) Of süper motive oldum ama akşam olsun spora gideyim haydi :)

Bagümcüm sen de gel birlikte gezelim bir gün :)

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

ama bu gercekten cok güzel bir boyfriendmiş.. cok yakısmıs tas işlemeler de harika durmus..

Adsız dedi ki...

selam hem zevkli hem enerji veren kombinler yapıyorsun, bu resimlerin çekildiği yer merak ettim, neresi acaba, çok güzel görünüyor, sevgilerimle

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Selam, öncelikle güzel yorum için çok teşekkürler. Burası İZmir'de bir açıkhava alışveriş merkezi, Forum Bornova. Sevgiler.