24 Aralık 2013 Salı

Geçen Hafta...


Merry Christmas :) Yeni yıl, uzun yıllardır olmadığı kadar heyecanlandırıyor beni, nasıl bir chrismas ruhu, nasıl her gördüğüm çam ağacının resmini çekmek, nasıl ortalarda jingle bells diye dolaşmak sanırsın Noel baba hayalimdeki Valentino ayakkabıları, Celine çantaları kızağına atmış bana geliyor:) Yukarıda gördüğünüz de bizim okulun yılbaşı ağacı ya da dilek ağacı. Üzerindeki dilekler çok eğlenceli, kimi geçmek istediği dersi yazmış, kimisi emekli olmasını istediği hocaları :)

Merry Christmas :) Christmas is all around and I am really excited about new year, I have never waited for new year such impatiently since years. Whenever I see a christmas tree, I take a photo, this one is the tree in my college. Students who have written their new year wishes onto papers hang them on the tree.

Christmas ruhu demişken, Love Actually'yi anmamak olur mu? Bu filmi izleyip mutlu olmayan, heyecanlanmayan, daha umutlu ve iyimser hissetmeyen var mı? Sıcak çikolata tadında, içinizi ısıtan tatlı mı tatlı bir film. Tam mevsimindeyken alın sıcak çikolatanızı, izleyin.

What is the best christmas time movie? Love actually is in my favourite list. It is impossible not to feel happy and optimistic while watching it. This movie is like hot chocolate, warm and sweet. It's the right season to watch it, why don't you watch it tonight, with a cup of hot chocolate?


İtiraf ediyorum, içimde küçük bir Demet Akalın var ve arada yönetimi ele geçiriyor. Demet yönetimi ele geçirince yapılacak birşey yok "Şu süslü mayokiniyi giy", "Ona gider yap, buna trip at, şuna da bir laf çak", "Damar bir şarkı çalıyor, sesi aç", " Özcan Deniz'in yeni filmi gelmiş, koş sinemaya", "Gold iphone aldın bir de taşlı kapak al", "Haftasonu Türkçe pop çalan bir mekana gidelim" diyen bir iç sesle yaşıyorum, bir saçımı platin sarısına boyamadığım kalıyor. Geçen hafta da Demet "Su ve Ateş" e götürdü beni, durduramadım :)

Last week, I went to cinema to watch a Turkish movie named "Su ve Ateş".


Kışın en iyi ikilisi boza ve leblebi değilse nedir?

A local Turkish beverage "Boza", served with roasted chickpeas.


Kışı sevme nedenlerinden biri bozaysa, diğeri kestane :)

Chestnut is a reson to love winter:)


Zeytinyağlı sarmayı çayın yanında yemeyi seven sadece ben miyim :)

Stuffed vine leaves and tea... Yummy :)


Bu hafta da çok çalışıldı, çok kahve tüketildi :)

What doesn't kill you makes your coffee stronger :)


Bence her Cuma akşamı bir kadeh blush ile haftanın bitişi kutlanmalı :) Şişe de olur :)

Every Friday evening should be celebrated by drinking a glass of blush. Sometimes a bottle :)


Geçen haftadan bahsederken, gündemdeki rezalete gönderme yapmamak mümkün mü! Benim ayakkabı kutumdan da bu çıktı çıka çıka :)

My new shoes from Zara, aren't they very cute?


İşte geçen hafta aldıklarım :) Hepsi Zara. Yılbaşında giyeceğim elbiseyi de ilk siz görüyorsunuz canlar, bu bile yılbaşı için heyecanlanmak için yeterli sebep değil mi :) Çantanın derisini ve tüm kitap defterlerimi alabilecek geniş hacmini, ayakkabının kalın topuklarını ve rengini, elbisenin de sırt dekoltesini çok sevdim. Altın rengi küçük kutunun içinde ise vazgeçilmezim, mucize aydınlatıcı YSL Touche Eclat var.

My new babies :) All of them are from Zara. I loved colour and heels of the shoes, leather and volume of the tote bag and back detail of the dress. I cannot wait for New Year party to wear this dress. What is inside the small gold box? My beauty secret, YSL Touche Eclat.


Ve haftanın kitabı, "The Ascent of Money". Finansa ilginiz varsa, paranın, bankaların tarihini merak ediyorsanız kesinlikle okumalısınız, her sayfası bilgi dolu, kitap bitince ne kadar çok şey öğrendiğinize şaşıracaksınız. Moda bloggerı finans kitabı okursa, kapaktaki kıza küpe takıp, bütün ciddiyeti altüst edebilir :)

A book recommendation for finance-lovers: "The Ascent of Money". If you want to learn about financial history of the world, I strongly recommend you to read it. It is not boring at al and you will learn many new things. 

3 yorum:

Unknown dedi ki...

merhabalar cümle tamamlama mimine sizi davet etmek istiyorum :))
sevgilerimle...
mrandmrsblackk

http://mrandmrsblackk.blogspot.com/2013/12/cumle-tamamlama-mimi.html#.UroPCdJdXxA

rebeltakipte dedi ki...

elbise harikaymış, güle güle giy <3

rebeltakipte dedi ki...

elbise harikaymış, güle güle giy <3