24 Ağustos 2011 Çarşamba

Trend Alert: Burgundy










Bordo kışa en çok yakışan renklerden biri değil mi sizce de? Kırmızı şarap ve vişne bu kış mutfağımızdan gardrobumuza taşınacak. Yukarıdaki görsellerde olduğu gibi baştan aşağı bordoya bürünebilir, bordonun birkaç tonundan oluşan ton sur ton bir kombin yapabilirsiniz. Bordo, gri, haki ve camel gibi pekçok kış rengiyle de iyi geçinir. Ben daha cesur ve trendy bir alternatif isterim derseniz, bordo ve kırmızıyı birlikte kullanın, iki renk birbirine hiç düşünmediğiniz kadar yakışacak.

Burgundy is my favourite winter color. Red wine and cherry will be not only in our kitchen but also in our wardrobes this winter. You may wear head to toe burgundy, ton sur ton. Burgundy also can be combined with grey and camel. If you are looking for something more trendy, mix red and burgundy. They look perfect together.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ateş beni çağırıyor. çok şık, çekici parçalar. çok beğendim.

gülümse dedi ki...

ya ben ne geleceği gören bir insanım:)geçen kurban bayramında nişanlımın ailesi bana şarap rengi yandan siyonklu saten bir elbise aldı.ben de asostan aynı renk ayakkabı ve çanta almıştım ama hiç kullanmamıştım:)aynen dediğin gibi baştan aşağı şaraba bulandım:)madem bu sene çok revaçta giyip salına salına gezeyim bari:)

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

@habinos bu kış kırmızının bu çekici tonuyla ateş gibi her yeri yakarız :)

@gülümse güle güle giy canım, ben de geçen kış bordo iki elbise almıştım onları dolaptan çıkarıp giymek için havaların soğumasını bekliyorum :)

Unknown dedi ki...

Bordo bana en yakışmayan renktir :) ama bu senenin tasarımları o kadar güzel ki ben bile bordo giyebilirim canım :)


http://betwinus.blogspot.com/

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

harika parcalar, bu renk heryerde gercekten..

minikkus dedi ki...

bordo eskiden bana annane rengi gibi gelirdi, şimdiyse gördüğüm bütün bordo cicileri alasım geliyo, özellikle maxi etekler ve topuklular..
bana da beklerim ;)
http://minikkus.blogspot.com/