28 Ekim 2011 Cuma

Glamour Girl



Jean: Topshop
Tshirt: Koton
Ayakkabı/ Shoes: Aldo
Çanta/ Bag: Armani ( special thanks to BeTwin Us)
Gözlük/ Sunnies: Prada

Bazı günler bir jean bir tshirtten fazlasını istemeyiz. En rahat ayakkabımız, sıfır makyaj, sıfır takı, duştan sonra kendi haline bırakılmış saçlarla çıkarız evden, bugün de benim için öyle bir gündü. Ama aynada görüntüm çok sıradan ve renksiz geldi, biraz ışıltıya ihtiyacım vardı. Armani Glamour Tote Bag, kombine hemen ışıltı kattı. Bu çanta için güzel ikizler BeTwin Us Dilem ve Gizem'e teşekkürler, son zamanlarda aldığım en güzel hediye bu çanta. Daha şık, ışıltılı bir kombini hakediyor ama bugün böyle basit bir kombinde kullanıp, jean tshirt ikilisini sıradanlıktan kurtarmak istedim.

Sometimes we don't want anything but a tshirt and jeans. We wear our most comfortable shoes, no make, up no jewelry, natural hair, today I did so. Yet, the outfit seemed too boring and usual, I needed some glitter. My Armani Glamour Tote Bag brought shine to my outfit. Thank you BeTwin Us twins Dilem and Gizem, that is the most beautiful present given me recently. This bag deserves a more chic and special outfit but today I preferred a basic tshirt and jeans.

3 yorum:

gülümse dedi ki...

mütevazi davranma tatlım,çok hoş görünüyorsun bence ve bu jean sana çok yakışıyor.çantanı da güle güle kullan hayatım,çok güzel

özge dedi ki...

sade ve hoş görünüyorsun, kısa kollu giymişsin nerede yaşıyorsun biz ankarada kalın kalın giyiniyoruz:))

Unknown dedi ki...

İşte merakla beklediğim post! :) tatlım güle güle kullan harika bir kombin olmuş, stripelar skinny jean ve çantanın birlikteliğine bayıldım ;)

BeTwin Us